100% SIMPLU! Credinţele ne controlează viaţa. Incursiune în metoda Theta Healing

Credinţele, sau tiparele mintale cum le mai denumesc unii sunt acele convingeri limitative cărora noi le dăm putere şi le transformăm în valori.

Se ştie că până la vârsta de 7 ani canalul de legătură dintre conştient şi subconştient e deschis. După acestă vârstă, canalul are un paznic, care nu prea lasă lucruri noi să intre sau să iasă. O singură forţa este capabilă să convingă paznicul, dar despre asta vom vorbi ceva mai jos.

Dacă până la vârsta de 7 ani anumite convingeri sunt repetate în preajma noastră, ele intră în subconştient şi ne controlează viaţa. Acest control poate fi benefic nouă, sau ne poate sabota.

Dacă un copil până la vârsta de 7 ani e încurajat şi lăudat, şi i se spune că el e bun şi frumos, că e curajos şi că poate orice el va deveni un adult stăpân pe el şi pe forţele lui, conştient de frumuseţea şi valoarea lui.

La polul opus, un copil care este certat în permanenţă că face toate lucrurile greşit, că e un copil rău, că nu e în stare de nimic, va deveni un adult instabil emoţional, şi care, chiar dacă va avea o voinţă de fier, tot nu va reuşi să ducă lucrurile la bun sfârşit, pentru că el a rămas în subconştient cu credinţa că nu e în stare.

Din nefericire aceste credinţe se extind în toate domeniile vieţii noastre. Şi totuşi, din fericire, există metode prin care aceste credinţe pot fi scoase din subconştient şi înlocuite cu credinţe care să ne ajute, în loc să ne saboteze.

De obicei îţi dai seama care sunt acele credinţe, în momentul în care stai de vorbă cu cineva, indiferent pe ce subiect, iar persoana respectivă, sau mai exact, ce spune persoană respective te deranjează îngrozitor.

Asta e semnalul că, de fapt, persoana respectivă, ca un fel de oglindă a ta, a apăsat exact pe rănile pe care le ai tu. Şi cum atunci când ai o rană, iar cineva apăsa pe ea te doare, exact asta se întâmplă şi cu credinţele sabotoare din subconştientul tău.

Una din cele mai simple metode de a înlocui aceste metode este metoda Theta Healing, o metodă revelată Viannei Stibal, şi care în câteva secunde poate înfăptui schimbarea.

Pentru asta, explică Vianna, tot ce aveţi de făcut este de a accesa o stare de frecvenţă Theta, stare în care accesăm puterea Divinităţii. Din acea stare adresăm Divinităţii rugămintea că credinţa sabotoare să fie extrasă din subconştientul nostru, să fie trimisă în lumina pentru a fi dizolvata, iar în loc să fie pusă o credinţă benefică.

Pe cât pare de simplu, pe atât este de complicat. Şi asta pentru că, credinţele nu vin numai din viaţa asta. Unele din ele pot veni pe linia istorică a familiei, altele pot veni din vieţi anterioare, iar altele pe nivelul Sufletului.

Dacă studiezi în amănunt situaţia, şi înveţi tehnica descrisă în cartea Viannei Stibal, poţi obţine rezultate şi singur, dar asta cu siguranţă îţi va lua ceva timp.

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns