ACCES DIRECT 1 Decembrie: Vedetele fac schimb de vieți cu românii din familiile nevoiașe

 

Simona Gherghe aduce pe 1 Decembrie, de la ora 16.30, o ediție specială “Acces Direct”, în care invitații vor fi vedete din România care au acceptat să facă un schimb de vieți, pentru o zi, cu românii mai puțin norocoși. Inimoasele vedete și familiile nevoiașe pe care acestea le vor ajuta vor avea parte de numeroase surprize, în platoul emisiunii prezentate de Simona Gherghe.

Astfel, Pepe, care are acasă două fetițe superbe, devine pentru o zi tată de împrumut pentru alte două copile care provin dintr-o familie lipsită de mijloace materiale. Una dintre fetiţe este foarte bolnavă, nu aude și frecventează o şcoală specială. Însă cele mai grave probleme ale Robertei sunt cu inima. Din această cauză, copila poate muri în orice clipă. Pepe a muncit în gospodăria familiei celor două copile și a fost sudor pentru prima oară în viaţă. Cum s-a descurcat vedeta în această postură, telespectatorii Antenei 1 vor vedea pe 1 Decembrie, într-o ediție specială “Acces direct”!

Cunoscuta interpretă de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița vine marți, la “Acces direct”, pentru trei copilași din Reghin, abandonați de mamă, care i-au frânt inima.  Tatăl are grijă de ei dar, cu toate astea, sunt zile în care nu are ce să le pună pe masă. Copiii s-au obişnuit cu traiul la limita supravieţuirii. Gătesc cu untură în loc de ulei, iar de ceva dulce nici nu poate fi vorba. Durerea le este însă şi mai mare atunci când văd cum mama lor trece pe la poartă şi nici măcar nu vrea să-i privească. Cutremurătoarea lor poveste va fi prezentată, în exclusivitate, marți, 1 Decembrie, de la ora 16.30, într-o ediție specială a emisiunii Acces direct”.

Simona Gherghe
Simona Gherghe

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns