Adora a fost aranjată de cel care a machiat-o pe Rihanna şi Beyonce

Ce au în comun Rihanna, Niki Minaj, Madonna, Beyonce şi românca noastră Adora, interpreta piesei „Up Now”? Marcello Costa, cel care se ocupă de machiajul vedetelor de mai sus, a fost solicitat să o macheze pe interpreta pentru o şedinţa foto specială în Italia de data aceasta.

Week-endul trecut solista şi echipa ei au petrecut ore întregi în locuri exotice pentru şedinţa foto unde solista a schimbat mai multe costumaţii extrem de sexy. Fie că a pozat la malul marii, la Sori Beach, fie că s-a „jucat” pe stâncile de la mal, solista a pozat în cele mai sexy poziţii. „Astăzi am avut o zi superbă. Fotograful Marc Evans m-a surprins în cele mai cool ipostaze.

Iar Marcello Costă s-a ocupat de makeup şi par… Am fost răsfăţată de cei mai buni! Marcello lucrează cu Rihanna, Niki Minaj, Madonna, Beyonce”, a scris solista pe un cont de socializare. Rezultatul final îl vom vedea cât de curând. După şedinţa foto de câteva ore Adora a avut parte şi de relaxare căci împreună cu prietenii ei din Italia a mers să viziteze cel mai mare Acvariu din Genova. Aici solista s-a relaxat văzând o mulţime de specii de peşti şi înotătoare.

ADORA

 

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns