Alina Plugaru a fost eliminată din junglă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” PRO TV, lider de audienţă pe tot parcursul showului!

Alina Plugaru a părăsit ieri tabăra din Africa de Sud, după ce a fost învinsă de Andreea în Provocarea junglei – Întoarcerea stomacului risipitor! Cele două au rezistat cu brio în fața crănțănelelor pregătite pentru ele: scorpioni, picioare de crocodil, insecte și multe altele.

Andreea a fost mai rezistentă, așa că ieri a fost ziua în care Alina și-a luat rucsacul și a ieșit din super reality-show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! După ce a ieșit din show, Alina a declarat: “Mă oftic enorm că nu am reușit să duc proba până la capăt”.

Ce audiență a inregistrat show-ul?

Sunt celebru, scoate-mă de aici! a ajuns deja la ediția cu numărul 16! PRO TV a fost, din nou, lider absolut de audiență pe toate segmentele de public, în intervalul 20:30 – 22:32, fiind urmărit la nivel național de peste 2.3 milioane de români.

În minutul de aur de la 20:52, aproape 2.8 milioane de persoane au urmărit celebritățile rămase în jungla africană!

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, show-ul a condus detașat topul audiențelor cu 15.8 puncte de rating și 31.6% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi , Antena 1 a reușit să obțină un rating mediu de 6.2 puncte și 12.4% cotă de piață.

Legați unul de celălalt

Înainte de plecarea Alinei, celebritățile rămase în tabără au avut o noapte destul de grea. Au primit misiunea să stea legați de mână, doi câte doi, întreaga noapte. Misiune amuzantă la început, însă după câteva ore au conștientizat că o să fie complicat să meargă la toaletă împreună și, mai ales, să doarmă, pentru că paturile din tabăra lor sunt pentru o singură persoană.

Cuplurile au fost Andreea Moldovan – Ruby, Cătălin – Vladimir, Gina – Alina, Luminița – Dorian. Deliciul serii și al nopții l-au făcut Cătălin și Vladimir, vizibil stânjeniți de situație, dar încercând să facă haz de necaz. Împreună lângă foc, împreună în leagăn, împreună la baie și, mai ales, împreună în pat! Colegii din tabără s-au amuzat și ei când i-au văzut pe cei doi și au spus că sunt cuplul perfect: Luptătorul și Gânditorul.

Recompensa pentru această misiune i-a mulțumit pe toți, mai puțin pe Cătălin. Ciocolată, cașcaval, poză cu familia, fiecare dintre ei a primit ce și-a dorit, însă Cătălin s-a supărat când a văzut că Gina i-a luat ciocolata și lui i-a rămas furtunul de duș, pe care îl ceruse chiar el. Toată tensiunea s-a risipit însă, pentru că celebritățile erau foarte bine dispuse.Alina Plugaru  sunt celebreu scoate-ma de aici pro tv

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns