Audienţe TV 24 mai. Antena 1 aproape la egalitate cu Prima TV, în Prime Time. Ce audienţă a înregistrat Insula Iubirii? Cifre detaliate, aici!

RADAR DE MEDIA vă prezintă cifrele de audienţă înregistrate duminică, 24 mai 2015, pe mai multe intervale orare pentru publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 (cifrele care contează pentru publicitate).  

Ziua de duminică a înregistrat o cifră medie de 20,9% rating (TTV) din totalul de 100% share. PRO TV s-a clasat pe primul loc cu 3,4% rating şi 16,4% share, urmat de postul Antena 1, care, potrivit cifrelor furnizate de Kantar Media – 2,4% rating şi 11,5% share. Kanal D s-a clasat pe locul 3 cu 1,1% rating şi 5,3% share. Prima TV, locul 4 iar Antena 3, locul 5. 

 

CIFRE CALCULATE PENTRU TOATA ZIUA 24 mai 2015, PUBLICUL COMERCIAL URBAN 18-49 

 

Audiente 24 mai 2015 - publicul comercial (2)


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingulpoate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Interpretare Grafice: RADAR DE MEDIA

Grafice cu cifre de audienta pe mai multe intervale orare pe următoarea pagină!

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns