Celebra actriţă, Jessica Lange revine pe Broadway în mega show-ul „Lungul drum al zilei către noapte”

Actriţa Jessica Lange va reveni pe Broadway în 2016 într-o nouă punere în scenă a show-ului – piesei de teatru „Lungul drum al zilei către noapte”, de Eugene O’Neill, o capodoperă a dramaturgiei americane din secolul al XX-lea, au anunţat marţi reprezentanţii Teatrului Roundabout, informeaza Mediafax

Această piesă de teatru, recompensată cu premiul Pulitzer în 1957, va face parte dintr-o serie de evenimente speciale ce vor fi organizate de această companie de teatru cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înfiinţare.

De asemenea, spectacolul „Lungul drum al zilei către noapte/ Long Day’s Journey Into Night” va reprezenta cea de-a treia colaborare a actriţei Jessica Lange cu teatrele de pe Broadway. Celebra artistă americană, în vârstă de 66 de ani, a mai fost prezentă pe Broadway în 2005 cu spectacolul „Menajeria de sticlă” şi în 1992 cu spectacolul „Un tramvai numit dorinţă”.

Vizionările pentru presă ale spectacolului „Lungul drum al zilei către noapte” vor debuta pe 31 martie 2016, iar premiera de gală va avea loc pe 19 aprilie 2016.

Jessica Lange îşi va relua în acest show de teatru rolul Mary Tyrone, o femeie dependentă de morfină, pe care l-a interpretat şi în 2000 într-o producţie teatrală pusă în scenă la Londra, pentru care a fost nominalizată la premiile Olivier. În acelaşi spectacol va fi prezent şi actorul Gabriel Byrne, în vârstă de 65 de ani.

Foto Credit: wegotthiscovered.com

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns