Cove, transfer la PRIMA TV, unde va prezenta emisiunea culinară „Mama mea găteşte mai bine”

Actorul Gabriel Coveşeanu va avea o nouă emisiune la Prima TV, din această primăvară va fi prezentatorul competiţiei culinare, „Mama mea găteşte mai bine”. Cove va pune paie pe foc atunci când spiritele sunt deja încinse, iar oalele fierb contracronometru.

Două echipe, formate din mamă şi fiu sau fiică se vor întrece în încercarea de a afla cine găteşte mai bine şi de a câştiga premiul în bani pus la bătaie în fiecare ediţie. Între timp, Cove îi va descoase pe concurenţi de secrete şi va afla povestea de viaţă a fiecărei echipe.

Acest proiect reprezintă pentru mine o oportunitate de a afla cât mai multe despre gastronomie, chiar de la adevăratele specialiste în bucătărie: mamele”, spune Cove. „Fiecare dintre noi se mândreşte că mama lui găteşte cel mai bine, iar o competiţie va fi cu atât mai interesantă, deoarece copiii vor fi cei care vor trebui să gătească reţetele cele mai gustoase care le-au marcat copilăria”.

La „Mama mea găteşte mai bine”, Cove va face echipă cu maestrul Horia Vîrlan, juratul emisiunii şi cel care va avea ultimul cuvânt în alegerea echipei câştigătoare.  [sam id=”14″ codes=”true”]

A venit momentul să vedem cât au învăţat copiii de la mamele lor, dacă puterea exemplului a fost destul de mare încât să creeze o nouă generaţie de bucătari şi gospodine”, afirmă bucătarul Horia Vîrlan. „Eu sunt aici să gust şi să iau una dintre cele mai grele decizii luate vreodată: să hotărăsc a cui mamă găteşte mai bine”.

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns