Crina Matei pe scenă alături de cei mai buni barberi din lume la „BARBER BATTLE AMERICAN STYLE”

 Asociaţia Breaslă Frizerilor în parteneriat cu Primăria Braşov organizează în perioada 10-11 Iunie 2017 : ” BARBER BATTLE AMERICAN STYLE”,  cel mai spectaculos concurs internaţional de frizerie si seminarii-workshop şi demonstraţii complete de barbering ale celor mai buni barberi din lume: CHRISS BOSSIO, DAVE DIGGS ŞI GLOBALCUTS- FERNANDO MARTIEZ.

 

În cadrul evenimentului vor acordă premii spectaculoase ce depăşesc suma de 10 000 $. 

Câştigătorii premiului întâi de la ambele secţiuni ( FADE şi FREESTYLE ) vor primi câte o excursie în AMERICA cu participare la una dintre competiţiile de barbering din SUA.

 

INVITAŢI SPECIALI : actorii CRINA MATEI şi BOGDAN ALBULESCU şi GABRIEL GHERGHE.

 

„În zilele de 10 şi 11 iunie voi fi alături de colegul meu, actorul Bogdan Albulescu, la prima ediţie a Concursului denumit sugestiv Barber Battle American Style. Prezenţa unora dintre cei mai buni barberi americani, ce au lucrat cu mari staruri hollylwood-iene, vor ridică din start standardele concursului pe secţiuni. Prezenţa noastră are că scop realizarea unor moment artistice, Bogdan va capătă o barbă nouă, dar vom trage cu ochiul şi la concursul ce se va desfăşura pe scenă Sălii Patria a Filarmonicii din Braşov.” a declarat Crina Matei.

 

PROGRAM:
BARBER BATTLE AMERICAN STYLE
10-11 IUNIE 2017
BRAŞOV – SALA PATRIA
STR. 15 Noiembrie nr. 50A
ÎNSCRIERI LA TEL. : 0727010999

 

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns