Finala de popularitate a show-ului NEXT STAR, prezentat de Dan Negru, joi, la Antena 1

Finala de popularitate a talent show-ului „Next Star” va aduce joi, 21 mai, de la ora 20.30, în fața telespectatorilor Antenei 1, concurenți cu aptitudini speciale pentru muzică, dans și actorie. Câștigătorul finalei de popularitate din cel de-al cincilea sezon va fi ales de telespectatorii Antenei 1, aceștia având posibilitatea să-și voteze favoritul, prin sms.

Va fi o finală spectaculoasă, în care veți vedea copii cu un lipici la public fantastic. Vor fi aici toți concurenții care au fost la un pas de marea finală a sezonului. Iar telespectatorii se vor bucura din nou de talentul lor și vor descoperi progresele pe care aceștia le-au făcut între timp. Mă bucur că de această dată telespectatorii sunt cei care vor alege câștigătorul… Să vadă și ei cât de greu ne este nouă, atunci când avem de făcut o astfel de alegere (râde)”, ne-a declarat Pepe, unul dintre jurații show-ului.

Printre finaliști se află Bulgăraș, băiatul de 13 ani din Făgăraș care, cu doar două luni în urmă, cânta la semafor, în localitatea natală, ca să-și întrețină familia, iar acum, cu sprijinul lui Dan Bursuc,  studiază muzica, la București. Ori Matteo Mihali, puștiul de 13 ani din Borșa, județul Maramureș, numit ambasador al culturii române în lume care, joi seara, la “Next Star”, va cânta la  saxofon, instrumentul la care excelează, acompaniat de fanfara Șhukar din Zece Prăjini.

Una dintre fetițele pe care telespectatorii o vor reîntâlni joi seara, la Antena 1, în finala de popularitate, este Monica Roșu (10 ani), din Vaslui, talentată la muzica. Și de această dată, Monica i-a pregătit o surpriză lui Dan Negru.

NEXT STAR ANTENA 1 next star PEPE antena 1 NEXT STAR - seon nou Antena 1

Foto Credit: Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns