FOTO Şerifi de România, noul reality show cu Dan Negru, premieră, luni, la Antena 1

De luni, 9 noiembrie, de la ora 20.30, 12 vedete încep armata la „Șerifi de România”.

Dan Negru ia în primire trupa de vedete care timp de peste 30 de săptămâni vor locui împreună la o unitate militară, vor face antrenamente epuizante, vor merge în misiuni special în care se vor lupta cu propriile frici și își vor testa limitele, vor învăța să se descurce în echipă și vor arăta cât fair play au, toate pentru a câștiga marele tiltu de Șerif de România și premiul cel mare în valoare de 10.000 de euro.

Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca și Denisa), Natalia Mateuț, Andreea Tonciu, Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, CRBL și Ionuț Pitbull Atodiresei intră în cel mai dur cantonament la care au fost supuse vedetele vreodată. Show-ul este luni și marți, de la 20.30, la Antena 1.      

Sosirea la unitatea militară îi va lua pe mulți dintre aceștia prin surprindere pentru că le va depăși orice așteptare. După ce își iau rămas bun de la soți, copii sau părinți, fiecare vedetă va intra în unitatea militară care va deveni cartierul general al trupei de vedete. Își vor săruta copii, își vor lua în brațe prietenii sau soțiile și vor intra în marea aventură „Șerifi de România”.

Odată aflați față în față cu Dan Negru, prezentatorul reality show-ului de la Antena 1, vedetele află cu stupoare că nu urmează o perioadă de acomodare, ci plecarea în prima misiune din show. Așa se face că fiecare primește sarcina de a-și pune în raniță câteva obiecte pe care le consideră indispensabile și de a renunța la bagajul cu care venise. Urcați într-un camion care îi va conduse către o destinație necunoscută, împărțiți deja în două echipe, albastră și galbenă, coordonată de CRBL, respectiv Andreea Tonciu, cele 12 vedete simt pentru prima oară panica.

În grabă, Denisa de la Bambi își pune în raniță un singur adidas, iar această constatare o face să se gândească cu ce se va încălța în misiune. „Primul contact cu ceea ce înseamnă de fapt „Șerifi de România” a fost destul de dur, pentru că nu ne așteptam să fie așa greu”, mărturisește Denisa.

„Degeaba am stat noi zile întregi să ne organizăm bagajul și să așezăm lucrurile în ordine, pentru că de cum am ajuns acolo am avut 1 minut la dispoziție pentru a ne pune în ranițe ceea ce noi consideram că ne va fi folositor!

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns