La Măruţă, ediţie specială de 1 decembrie, cu vedete de muzică populară!

 

La Măruță vine pe 1 decembrie cu o ediție specială, plină de surprize, de la ora 16:15 la 19:00! Nicolae Furdui Iancu, Daniela Condurache, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Dinu Iancu Sălăjanu, Laura Lavric, Ioan Bocșa, Veta Biriș si Sava Negrean Brudașcu realizează Marea Unire a Vocilor Române în Cetatea Alba Carolina de la Alba Iulia.

Cine e mai tare: munteanul, moldoveanul sau ardeleanul? Răspunsul îl vom afla marți, din această confruntare a talentelor și a vocilor.

Călin Goia povestește ce înseamnă să trăiești ca la 20 de ani, fără griji și cu succes. Echipa La Măruță va merge acasă la artist și va vorbi cu el, soția sa și copii despre cum încearcă să schimbe lumea astfel încât următoarea generație să își poată împlini toate visurile.

Aurel Tămaș face un experiment și trăiește o zi ca în 1995, când telefoanele mobile nu sunau încontinuu și nu obțineam informații de pe internet. Departe de traficul amețitor al capitalei, artistul ne va prezenta România lui: casa parintească din județul Cluj și ferma sa, adevărate oaze de liniște și frumusețe.

Tot marți aflăm și cum arată România pentru Naomi, membră a echipei naționale paralimpice de înot. Deși e nevăzătoare, tânăra campioană, nascută în 1995, câștigă medalii pentru România și vede cu ochii minții lumea perfectă în care vrea să traiască.

CATALIN MARUTA PREMIILE RADAR DE MEDIA 2015
CATALIN MARUTA
PREMIILE RADAR DE MEDIA 2015

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns