Liviu Varciu va prezenta noua emisiune “Star News” la Antena 1, dupa modelul „D-Paparazzi” de la Kanal D

Incepand din 31 ianuarie, in fiecare sambata si duminica de la ora 20:00, Liviu Varciu le va aduce telespectatorilor Antena 1 cele mai proaspete stiri din lumea showbiz-ului autohton. “Star News” prezinta in 30 de minute cele mai importante mondenitati ale saptamanii trecute, exclusivitati si materiale speciale despre vedetele de la noi.  

Nu este singura emisiune cu un astfel de format de pe la noi, show-ul lui Varciu de la Antena 1 va semana izbitor cu „D-Paparazzi” de la Kanal D prezentata de fosta lui colega de platou Ilinca Vandici.

In contextul in care toate starurile se plang ca sunt hartuite de paparazzi, Liviu Varciu le provoaca sa incerce pentru o zi sa intre in pielea unui paparazzo, sa vada daca si-ar putea castiga existenta astfel, sa vada daca sunt in stare sa descopere un subiect despre personajul care le va fi indicat chiar de el. Provocarea va fi bineinteles si un foarte bun prilej de situatii amuzante  intre Varciu si “paparazzo celebru” pe tot parcursul filajului.

“De ani de zile sunt in vizorul pararazzi-lor si al presei mondene, dar acum a venit randul meu sa fiu cu ochii pe tot ce se intampla in lumea mondena. Cine cu cine, de ce, cum, unde, cand, in ce fel, vom raspunde la toate aceste intrebari si vom vedea impreuna ce se intampla in viata persoanelor publice. Va astept asadar in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00, cu noutati si picanterii mondene!”, a declarat Liviu Varciu.

Foto Credit: Antena 1

CITESTE SI:

[sam id=”11″ codes=”true”]

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns