“MESAJUL ÎNGERILOR” 2016 pentru săptămâna 4-10 ianuarie! Detalii extraordinare pentru fiecare zodie!

Mesajul îngerilor este o etalare săptămânală a unei Cărţi Oracol pentru fiecare zodie. Mesajele din acestă săptămână vin prin intermediul Cărţilor Oracol “Mesaje de la Îngerii tăi” – Doreen Virtue.

Berbec – “Întreprinzător”

Ai tras această carte deoarece eşti potrivit să lucrezi pe cont propriu.Ai ideile, energia şi autodisciplina necesare activităţii de întreprinzător.Totuşi, îndoielile te fac să eziţi.Îngerii te asigura din nou că ai tot ce îţi trebuie pentru a reuşi că întreprinzător.Ei te vor călăuzi şi sprijini de-a lungul drumului şi, atâta timp cât urmezi îndrumările, succesul e garantat.

Taur –“Relaţii”

Această carte înseamnă că vei intra într-o perioadă mai pozitivă a relaţiilor proprii.Aşa cum arată această carte, acum ai ieşit din “pădure” şi intri într-o zonă plină de lumină şi de frumuseţe.Trebuie doar să mai perseverezi.
Gemeni – “Tratamente energetice”
Îngerii îţi sugerează să începi o şedinţă de tratament cu energie vindecătoare.Această carte înseamnă şi că îngerii îţi transmit că misiunea ta personală implică să oferi altora tratamente energetic.Dacă te-ai instruit în acest sens (sau ai fost călăuzit să urmezi o asemenea instruire), această carte este un semn că vei obţine rezultate excelente în acest sens.

Rac – “ Ai încredere”

Această carte este un mesaj de la îngeri, care îţi spun: “Poţi să o faci”!Ai încredere că deţii toate ingredientele necesare pentru împlinirea misiunii pe care o ai.deşi s-ar putea să nu înţelegi pe depline să îndeplineşti această sarcină, ai încredere că vei fi călăuzit în continuare.Cu cât vei reuşi să depersonalizezi mai mult această misiune, ştiind că nu e vorba de tine, cu atât mai bine.Nu ascultă vocea care întreabă: “Cine, eu?”Eşti vretnic, pentru că eşti fiul ori fiica perfectă a Creatorului şi îngerii te vor însoţi la orice pas.

Leu – “Un nou partener”

Îngerii ţi-au trimis această carte ca semn că cineva nou e pe cale să intre în viaţa ta, ca răspuns la rugăciunile făcute.Această persoană va fi un partener într-o afacere, într-o prietenie sau în sens romantic.Nu caută să-l ori s-o întâlneşti, pentru asta se va întâmpla în mod firesc.când întâlneşti această persoană, fii deschis către călăuzirea Divină, care te va îndruma pe cai pline de iubire şi de magie.

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns