Mircea Geoană vorbeşte despre arestarea lui Marian Vanghelie, la După 20 de ani!

Cristian Leonte îl are invitat în această duminică pe senatorul Mircea Geoană. Despre subiectul fierbinte al săptămânii, arestarea lui Marian Vanghelie în dosarul de corupție, Mircea Geoană spune: “E neplăcut!”. Senatorul precizează că în interiorul partidului format împreună cu Vanghelie, suspiciunile de corupție sunt taxate cu suspendarea.

Întrebat despre ilegalitățile în finanțarea campaniei electorale din 2009, despre care a vorbit Viorel Hrebenciuc, Mircea Geoană a negat orice implicare în strângerea de fonduri. Senatorul a vorbit însă despre mecanismul corupției în administrație.

 “Am vrut să știm cum se împacă atragerea de parlamentari către noua majoritate cu anunțul răspicat al Președintelui Iohannis că traseiștii politici nu vor fi tolerați. Vă invit să ascultați răspunsul lui Mircea Geoană în ediția de duminică a emisiunii.” – spune Cristian Leonte.

Aflați pe câți parlamentari se bazează senatorul în proiectul său politic, în care dintre Camere se va schimba mai întâi majoritatea parlamentară dorită de PNL și când ar putea fi depusă o moțiune de cenzură.

Unde s-a mutat din locuința RAAPPS, cum descrie situația actuală din PSD și care e pronosticul pentru votul asupra imunității parlamentare a senatorului Dan Șova, sunt alte întrebări la care Mircea Geoană răspunde duminică, de la ora 10:00, la După 20 de ani.

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

 

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns