PRO TV va difuză un serial cu actorii din ex Mondenii: Atletico Textila! Cine mai face parte din distribuţie?

PRO TV lansează un nou proiect, care va prezenta lumea fotbalului într-o nouă lumină!

Începând cu primăvara anului 2016, în prime time, românii vor afla povestea celei mai bune echipe slabe de fotbal din oraș. Fotbalul este una dintre cele mai vechi pasiuni ale românilor.

Fotbalul înseamnă entuziasm fără limite și emoții dezlănțuite pe stadioane și în fața televizoarelor. Pentru microbiști, fotbalul este vital, se joacă pe viață și pe moarte. Fie că este vorba despre Cupa Mondială sau despre miuță, rezultatul este mereu același: pasiune, distracție, glorie, plăcere, fericire și comedie. Fotbalul este divertisment.

Povestea Atletico Textila, echipa care joacă într-o ligă inferioară, începe în momentul în care patronul are un atac de cord și este înlocuit cu… o femeie! Situații comice, obstacole amuzante și, mai ales, lipsa de talent, disciplină și muncă sunt doar câteva dintre elementele care caracterizează echipa de fotbal Atletico Textila.

ATLETICO TEXTILA PRO TV (3)

Serialul Atletico Textila va fi produs de Frame Film, în regia lui George Dogaru, iar scenariul este realizat de Radu Crahmaliuc și Radu Mareș Alexandru.

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns