Reteaua Medicala Wellborn anunta deschiderea Maternitatii din Bucuresti

Cu o investitie considerabila si cu planuri extinse pentru a asigura setul de servicii complete dedicate viitoarelor mamici, Reteaua Medicala Wellborn include in portofoliul personal Maternitatea cu acelasi nume, situata in zona Militari.

 

In prezent, Reteaua Medicala Wellborn, prin spitalul din Bucuresti, se pozitioneaza in Romania ca fiind centrul cu cele mai multe proceduri de Fertilizare in Vitro ultraspecializate efectuate lunar in departamentul de Reproducere Umana Asistata, asadar aceasta etapa a venit extrem de natural, ca solutie completa oferita pacientilor.  Prin aceasta investitie si prin finalizarea clinicii de fertilitate si de medicina materno-fetala din Ploiesti, Reteaua Medicala Wellborn estimeaza o crestere cu 40% a cifrei de afaceri pentru anul 2017.

 

“Wellborn este, de acum, o retea medicala absolut completa, unde cuplurile de pacienti pot investiga, depista si trata afectiuni complexe de infertilitate, unde se poate interveni chirurgical in acest sens, prin Spitalul Wellborn din zona Baneasa si unde viitoarele mame vor putea naste copii sanatosi, in conditii de siguranta si de confort depline in noua Maternitate a umbrelei Wellborn. Am identificat aceasta nevoie si am raspuns pozitiv, intr-un timp extrem de scurt, pentru ca stiu, in calitate de om, medic si manager ca sanatatea nu are rabdare si nu asteapta. Asadar, prin eforturi financiare considerabile, putem vorbi despre achizitia unui spatiu dotat la standarde europene (sala de nasteri, rezerve cu maxim confort si intimitate, aparatura ultraperformanta) si cu o echipa de medici deja recunoscuta local si international, careia i se vor alatura specialisti ce cred in valorile si misiunea Wellborn”, dr. Silviu Predoi, CEO Reteaua Medicala Wellborn.

 

Maternitatea Wellborn este deja extrem de bine primita de paciente, care vor beneficia de toate serviciile medicale specifice alaturi de o echipa de medici deja cunoscuta lor, de a caror siguranta, experienta si specializare sunt convinsi de atatia ani. Toata gama de servicii complete este gandita sa vina in sprijinul unui numar cat mai mare de paciente, fiind oferite la preturi extrem de accesibile. Pacientele vor putea beneficia de serviciile medicale complete ale Maternitatii Wellborn din primul trimestru al anului 2017.

 

De ce Maternitatea Wellborn?

Pentru ca nasterea este o experienta speciala si care implica o atentie deosebita, Maternitatea Wellborn va funtiona cu o disponibilitate de tip 24/7, oferind servicii medicale cu acces continuu si cu o linie de garda pentru urgente obstetricale si ginecologice, neonatologice si ATI. Monitorizarea sarcinii se va face de echipa ultraspecializata pe toata durata sarcinii, pacienta beneficiind de acces la ecografii fetale, diagnostice prenatale, precum si multe alte investigatii dedicate, un punct important fiind pregatirea medicilor pentru sarcinile cu risc crescut.

In cadrul noii maternitati, va functiona un ambulatoriu cu 6 cabinete si 12 specialitati medicale, un punct de recoltare analize medicale, fiind asigurat, astfel, accesul la toate specialitatile medicale importante. Serviciile de tip ambulatoriu vor fi functionale din primele zile ale anului 2017.

De asemenea, investigarea nou-nascutului se va face in mod complex si specializat, pentru asigurarea sanatatii acestuia inca din prima clipa a nasterii sale. De monitorizare avansata post-partum se va bucura si mama, prin serviciile de tip ATI, monitorizarea si terapia durerii sau setul complet dedicat ingrijirii post-operatorii, acolo unde este cazul.

 

Localizare excelenta pentru pacientii bucuresteni si chiar pentru cei din alte orase din tara

Maternitatea este situata in zona Militari, fiind extrem de accesibila pacientilor din Bucuresti prin reteaua de transport public, precum si de evitarea aglomeratiei excesive pentru pacientii din provincie.

Despre Reteaua Medicala Wellborn

Reteaua Medicala Wellborn detine centre si spitale ultraspecializate in Bucuresti si in Targoviste, bucurandu-se de o extindere organica extrem de rapida pe segmentul serviciilor medicale dedicate in special cuplurilor si femeilor (Bucuresti), precum si pacientilor de toate varstele (Targoviste).

Spitalul Wellborn din Bucuresti este centrul de Fertilizare in Vitro – FIV cu cele mai mute proceduri lunare de acest tip la nivel national, in acest moment oferind gama completa de metode specializate. Asadar, nu exista un serviciu medical care sa fie oferit intr-o alta clinica de profil si la care Spitalul Wellborn sa nu poata raspunde pozitiv.

 

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns