Simona Halep a CÂȘTIGAT marele trofeu al turneului Indian Wells!

Simona Halep, locul 3 WTA s-a impus în finala de la Indian Wells, în fața jucătoarei sârbe Jelena Jankovic, locul 21 WTA, în trei seturi, cu scorul 2-6, 7-5, 6-4, câștigând marele trofeu, cel mai important titlu din carieră cu numărul unsprezece, de categorie Premier Mandatory.

Jucătoarea sârbă Jelena Jankovic a început meciul în forță adjudecându-şi primul set cu scorul de 6-2, Simona Halep a reușit să revină spectaculos la jumatatea setului continuând să atace agresiv pe reverul adversarei, câștigând următoarele două seturi cu scorul de 7-5, 6-4, în ciuda accidentării la picior, după un meci care a durat 157 de minute.

Simona Halep și Jelena Jankovic s-au mai întâlnit de patru ori până în prezent, Simona câștigând ultimele trei partide, toate meciurile lor disputându-se în trei seturi. Ultima lor întâlnire a avut loc în optimile de finală ale ediției 2014 a Australian Open, când Simona Halep a câștigat.

Pe lângă marele trofeu de la Indian Wells, Simona Halep a câștigat un premiu în valoare de 900.400 de dolari și 1000 de puncte WTA, ocupând locul unu în clasamentul WTA Race to Singapore (contabilizează cele mai bune rezultate dintr-un an) pentru Turneul Campioanelor.

Turneul de la Indian Wells a avut premii totale în valoare de peste 5 milioane de dolari și s-a desfășurat în perioada 11-22 martie 2015.

Foto Credit: wtatennis.com

CITEȘTE ȘI:

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns