Simona Halep revine cu dreptul pe hard, calificându-se în optimile turneului de la Toronto!

Simona Halep, locul 3 WTA și favorita numărul doi la câștigarea competiției, revine cu dreptul pe teren după o pauză de cinci săptămâni, învingând-o în turul doi al turneului de la Toronto pe jucătoarea de origine sârbă Jelena Jankovic, locul 23 WTA, în două seturi cu scorul de 6-3, 6-4. Simona Halep a obținut calificarea în optimile turneului Rogers Cup, unde o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Angelique Kerber, locul 11 WTA și Monica Puigl, locul 96 WTA.

După ce a ratat turneul de Wimbledon fiind eliminată din primul tur, Simona Halep a intrat direct în turul al doilea al turneului de la Toronto, pe hard, suprafaţa de joc pe care a obținut cele mai importante performanţe din 2015, la Indian Wells, Dubai şi Shenzen, semifinale la Miami şi sferturi la Australian Open.

Simona Halep a reușit să-și găsească ritmul și cu mai multă încredere în ea a jucat agresiv și s-a impus încă odată în fața jucătoarei de origine sârbă Jelena Jankovic după o partidă care a durat 82 de minute.

Calificare în optimile turneului Rogers Cup, îi aduce Simonei Halep un premiu în valoare de 25.380 de dolari şi 105 puncte WTA.

Turneul de la Toronto a oferit surprize încă din primul tur, două jucătoare din top 10 WTA au fost eliminate din competiție, Karolina Pliskova, locul 8 WTA și Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA. Maria Şarapova, locul 2 WTA, s-a retras de la turneul din Toronto din cauza unor probleme la piciorul drept.

Turneul de la Toronto, Rogers Cup, face parte din categoria Premier, se desfășoară în perioada 10 august – 16 iulie și are premii totale în valoare de peste 2,5 milioane de dolari.

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns