Simona Halep s-a calificat în turul trei la US Open, învingând-o pe jucătoarea Kateryna Bondarenko

Simona Halep, locul 2 WTA şi favorita numărul doi la câștigarea competiției s-a calificat, joi, în turul trei de la US Open,învingând-o în două seturi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe jucătoarea de origine ucraineană Kateryna Bondarenko, locul 104 WTA. Simona Halep va lupta pentru un loc în optimi împotriva jucătoarei de origine americană Shelby Rogers, locul 154 WTA.

Simona Halep a arătat multă siguranță, iar jocul de picioare i-a fost încă o data un aliat de nădejde, primul set fiind dominat de ea, reuşind 3 break-uri. Setul doi a fost echilibrat, scorul fiind foarte strâns până la 5-4, atunci când Simona Halep a reușit un break la zero şi a închis meciul fără emoții, la scorul de 6-3, 6-4 după 67 minute de joc.

Calificarea în turul trei la US Open, îi aduce Simonei Halep un premiu în valoare de 120.300 de dolari şi 130 de puncte WTA.

Simona Halep alături de Horia Tecău au reușit să se impună la proba de dublu mixt în fața spaniolilor Parra Santonja și Marrero, în două seturi cu scorul de 6-1, 6-2, calificându-se în turul trei la US Open.

Serena Williams, Simona Halep şi Petra Kvitova sunt singurele jucatoare de top 10 din ierarhia WTA care au rezistat primelor două tururi.

Turneul The United States Open Tennis Championships 2015 (US Open), ultimul turneu de Grand Slam al anului se desfășoară în perioada 31 august – 13 septembrie și are premii totale în valoare de peste 42 milioane de dolari.

 

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns