Simona Halep vs Belinda Bencic, azi, în FINALA turneului de la Toronto

Simona Halep, locul 3 WTA și favorita numărul doi la câștigarea competiției a obținut calificarea în finala turneului de la Toronto, învingând-o pe jucătoarea de origine italiană Sara Errani, locul 17 WTA, și va lupta azi pentru marele trofeu al turneului Rogers Cup, de la Toronto împotriva jucătoarei de origine elvețiană Belinda Bencic, locul 20 WTA. Partida va avea loc pe arena centrală informează site-ul oficial al competiţiei și va fi transmisă live de televiziunea Dolcesport 2 de la ora 20:00, ora României.

Scorul întâlnirilor directe dintre Simona Halep și Belinda Bencic este până în prezent de 1-0, în favoarea Simonei care a câștigat anul trecut, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon, în două seturi cu scorul de 6-4, 6-1.

Simona Halep a avut un parcurs perfect la turneul Rogers Cup, obținând calificarea în finală după ce a învins-o pe Sara Errani, în două seturi cu scorul de 6-4, 6-4, în timp ce Belinda Bencic s-a impus în fața Serenei Williams în semifinale cu scorul de  3-6, 7-5, 6-4.

Jucătoarea elvețianca, Belinda Bencic, traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei, bifând 15 victorii în ultimele 17 meciuri.

Turneul de la Toronto, Rogers Cup, face parte din categoria Premier, se desfășoară în perioada 10 august – 16 iulie și are premii totale în valoare de peste 2,5 milioane de dolari.

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns