Staţiunea Păltiniş, cucerită de caravana Mercedes-Benz organizată de Auto Schunn (galerie foto)

Descoperirea regiunilor şi a obiectivelor turistice din ţara noastră este una din activităţile constante ale companiei româno-germană Auto Schunn, partener oficial al constructorului Mercedes-Benz în România începând cu 1993.

În toamna anului trecut, caravanele Auto Schunn au vizitat ţara din sud-est până în nord-vest, fiind organizate expozitii de masini in oraşe precum Focșani, Buzău, Satu Mare, Alba Iulia, Botoșani, Târgu Jiu, Drobeta Turnu-Severin sau Zalău. Pentru această iarnă, pe lista destinaţiilor companiei româno-germane s-a regăsit staţiunea turistică Păltiniş, ale cărei păduri dese, pârtii de schii, izvoare şi văi, oferă peisaje de vis.

„Cum altfel să avem posibilitatea cea mai plăcută de a descoperi toate aceste frumuseţi naturale, pe care ţara noastră ni le oferă atât de generos, dacă nu la bordul unei maşini fiabile, sigure şi confortabile? Profităm, de fiecare dată când vrem să ne re-convingem de calităţile extraordinare ale autoturismelor Mercedes-Benz pe drumurile off road şi nu numai, pentru a propune noi regiuni turistice, ale căror frumuseţi să ne bucure sufletele. Păltinişul a fost gazda celei mai recente acţiuni marca Auto Schunn, oferindu-ne o experienţă extraordinară, de neuitat. Avem locuri de poveste în ţara noastră, ce ar trebui străbătute de noi toţi, măcar o dată în viaţă. Cât despre caravana Auto Schunn formată numai din modele Mercedes-Benz recent lansate, trebuie să recunosc că a obţinut aprecierea unanimă a locuitorilor din Păltiniş si Sibiu”, a arătat Elena Kovacs, manager general al companiei Auto Schunn România.

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns