Trei tineri designeri au făcut spectacol pe scena Bucharest Fashion Week

Trei tineri designeri, absolvenți ai cursurilor Design Vestimentar la Atelierele ILBAH, au făcut spectacol în cadrul celei de a 26-a ediții a celui mai exclusivist eveniment dedicat modei, Bucharest Fashion Week 2016 Winter Edition.

Carmen Jureschi, Cristina Bărăscu și Mihaela Birceanu au reușit, prin creațiile lor, să fascineze publicul prezent în grandioasa locație Ambasad’or Events din Otopeni. Colecțiile lor, diferite prin stil și surse de inspirație, au avut, totuși, în comun un lucru: pasiunea lor pentru frumos.

Colecția “I feel like Mondrian”, semnată Carmen Jureschi, de profesie inginer proiectant, a surprins prin coloristică și materialele folosite. Ea i-a ales ca sursă de inspirație pe celebrii designeri Yves Saint Laurent, cu a sa rochie “Mondrian Iconic Dress”, și pe Pierre Cardin, cu “Cape Dress”.

mihaela-birceanu-bfw-atelierele-ilbah-2

 

Mihaela Birceanu, prin colecția sa “STRUCTURE”, a reușit să transmită putere și atitudine, dar, în același timp, piesele sale vestimentare au fost concepute să inspire feminitate și senzualitate. În realizarea colecției sale, Mihaela a folosit structuri bazate pe deconstructivism și linii clar definite.

O colecție spectaculoasă a reușit să creeze și Cristina Bărăscu prin a sa “Back 2 black Collection”. Plecând de la conceptul filozofic chinez Yin și Yang, Cristina a prezentat pe scena Bucharest Fashion Week cinci piese vestimentare ce îmbină cele 2 elemente aparent opuse, dar care pot fi chiar complementare, interconectate și interdependente. Pentru colecția sa, Cristina a folosit negrul exclusiv ca exprimare artistică.

Cei trei tineri designeri au primit aprecierile publicului, dar şi ale specialiştilor. Mirela Diaconu, designer vestimentar a declarat “sunt mândră de foștii mei cursanți care, deși nu aveau o experiență vastă în domeniu, ci pasiune pentru modă și cunoștințele dobândite de-a lungul cursului de Design Vestimentar, au reușit să creeze colecții care să se ridice la înălțimea oricăror exigențe”

carmen-jureschi-bfw-atelierele-ilbah

 

Creaţiile lor anunţă un suflu nou în industria de fashion şi demonstrează că oricine îşi doreşte cu adevărat, îşi poate îndeplini visele, la orice vârstă.

Cursul Design Vestimentar organizat de Atelierele ILBAH este unul autorizat, în urma căruia absolvenții primesc o diplomă recunoscută atât în țară, cât și îm străinătate. Pentru mai multe detalii despre cursul Design Vestimentar puteți accesa linkul www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-vestimentar

 

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns