Vezi ce haine de blana au ales vedetele pentru sarbatori!

Saptamana trecuta le-am surprins pe Crina Matei, Eugenia Serban, Claudia Ghitulescu, Francisca, Florentina Opris si Valentina Ionescu la shopping de sarbatori. Dar nu la orice tip de shopping ci la shopping de lux.  Vedetele au cumparat haine de blana. 

Designerul Adriana Mandreanu ne spune exact ce alegeri au facut vedetele din showroom-ul ei si ce tendinte sunt in acest sezon.

“Haina de blana este obligatorie in tinuta oricarei vedete care se respecta. Fie ca e lunga, scurta, clasica sau colorata ea e nelipsita de la evenimentele mondene ale sfarsitului de ea, devenind un must have al vedetelor.
Se poarta vesta de blana naturala caci poate fi asortata cu  o pereche de jeans, cu fuste scurte, rochii scurte, colanti sau pantaloni scurti. Articolele de piele sunt si ele în tendinţe pentru ca pot fi accesorizate cu blana naturala.
O tendinţă care defineşte acest sezon este si haina de blana colorata. Jachetele create din ea sunt chic şi la tot mai mare căutare. Caciulile din blana naturala sunt mai mult decat accesorii practice. Ele au devenit elemente statement in tinutele feminine.

 

Crina Matei a ales o haina de blana naturala de vulpe, o haina colorata care i-a venit de minune cu nuanta de blond din par.

Claudia Ghitulescu a ales o combinatie clasica neagra din blana de oaie. Ii vine de minune.

Francisca a fost fascinata de combinatia dantela cu blana si caciula in stil rusesc. Este plina de culoare.

Florentina Opris a mizat pe casicul negru si s-a evidentiat prin eleganta.

Valentina Ionescu a ales o haina de vulpe argintie care i-a venit senzational.”

 

florentina-opris crina-matei claudia-ghitulescu valentina-ionescu

 

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns