VIDEO Au aparut pantaloni pentru biciclisti. Inventatori: doi antreprenori romani

Antreprenoriatul romanesc se dezvolta in afara granitelor tarii. Doi tineri din Suceava au reusit sa isi finanteze inventia prin programul Kickstarter. 127.000 de dolari stransi printr-o campanie de crowdfunding ii ajuta pe Valentin Nicoara si Andrei Ursachi sa dezvolte pantalonii VEAR special creati pentru biciclisti. Au dezvoltat prototipul lucrand cu mai multe fabrici din China si, dupa ce au finalizat produsul, au obtinut finantare prin programul Kickstarter.

vear pantaloni pentru biciclisti (2)

 

Pantalonul VEAR este un produs innovator fiind compus din mai multe elemente care nu se gasesc toate intr-un singur produs. Este un pantalon care se imbraca / dezbraca fara a fi nevoie sa va descaltati. Are fermoar pe lateral, are si o protectie pentru incaltari si este reflectorizant. Un material negru care ziua nu strica stilul pantalonului iar noaptea este reflectorizant, pantalonul este slim-fit, se impacheteaza rapid in buzunarul de la spate pentru a fi usor transportat, se poate agata de bicicleta sau de rucsac, daca mergeti pe munte. Este din material eco si poate fi reciclat in proportie de 100%.

vear pantaloni pentru biciclisti (6)

 

“Ploaia este unul dintre motivele pentru care oamenii nu mai ies cu bicicleta. Am vazut nevoia de a avea o pereche de pantaloni pentru ploaie, performanti, confortabili si care sa nu se ude”, ne spune Valentin Nicoara care continua “in cele mai mari orase ale lumii oamenii merg catre serviciu sau scoli cu bicicleta sau pe jos. Este timpul ca si acestia sa fie in pas cu moda chiar daca vremea este ploioasa.”

vear pantaloni pentru biciclisti (4)

Cu un plan de marketing digital foarte bine pus la punct, Valentin si Andrei au reusit sa convinga investitorii ca produsul pe care il propun isi are aplicabilitate in viata reala si este si foarte necesar.

Comenzile nu au intarziat sa apara si astfel, pantalonii Vear si-au gasit piata de desfacere in Asia, Marea Britanie, USA, Canada, Olanda, Germania.

vear pantaloni pentru biciclisti (1)

 

Povestea pantalonilor, spusa chiar de cei doi inventatori si dezvoltatori, o gasiti aici:

https://drive.google.com/file/d/0B6DE4JzHTtPNZFE4cHQ0clFoNnc/view?usp=sharing

 

Fotografii cu pantalonii VEAR si materialul video de prezentare a acestuia sunt disponibile aici:

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/0B08XhO9GRYvpYXZUWlNScXdULUE

 

Pentru mai multe informatii contactati echipa VEAR: hello@vear.me

 

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns