Vine CHEFul! un alt fel de show gastronomic. Sfaturi practice și secrete de care depinde succesul unui restaurant, toate la PRO TV

Vine CHEFul! debutează pe 10 martie de la 21:30 la PRO TV! În fiecare săptămână, Chef Victor Melian va oferi ajutor unui restaurant, astfel încât acesta să devină competitiv.

Transformări uimitoare, emoționante, șocante, surprinzătoare, amuzante și inspiraționale vor putea fi văzute în show-ul care distruge mituri, clădește succesul și susține motivația. Este nevoie de puțină imaginație și de multă muncă pentru a depăși situațiile dezastruoase în care se află restaurantele ce vor fi prezentate în emisiune.

Conceptul de restaurant este un business complex, ce necesită un plan de afaceri detaliat, o proiecție economică și un buget realist. Experiența de 35 de ani în hospitality business îl determină pe Chef Victor Melian să declare:

„Majoritatea patronilor fac bugete modelate după dorința lor, și nu după cifre și aspecte reale. Această acțiune are un rezultat imediat: colapsul.” Alte elemente delicate și frecvent neglijate sunt comunicarea și marketingul, precum și cunoștințele de psihologie. „Până la urmă este vorba despre un business care lucrează cu și pentru oameni”, a completat Chef Victor Melian.

Igiena – factorul esențial într-un restaurant

Primele restaurante care au primit vizita echipei Vine CHEFul! au creat încă de la prima întâlnire divergențe între Chef Victor Melian și personal. Victor a fost extrem de deranjat de lipsa igienei în restaurant, precum și de indolența personalului, care are drept rezultat distrugerea alimentelor.

„Cel mai mult mă deranjează mizeria, lipsa igienei și indolența patronilor, acestea având drept rezultat o risipă uriașă de materie primă. Aș vrea să simt o mână forte, care să impună condiții de igienă și depozitare a alimentelor într-un mod corespunzător”, a declarat Chef Victor Melian.

Începând cu 10 martie, Vine CHEFul! promite să îmbunătățească modul în care ar trebui să funcționeze un restaurant, înglobând o serie extinsă de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la noțiuni de business, design și concepere a meniurilor.

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

 

Lasa un comentariu aici!

Lasă un răspuns