Connect with us

UTILE

7 motive să faci videochat în Iași la Heylux

Published

on

Videochatul în Iași e mult mai mult decât ai auzit. Lumea vorbește tot timpul despre cât câștigă modelele. Dar habar n-au cum e în realitate. Totul se bazează pe închipuiri. Acum ai șansa să afli cum e pe bune.

La fel, probabil ți-au spus tot felul de prietene ce cred ele despre domeniul ăsta. Îmi doresc mult să-ți dau argumente ca să-ți formezi propria opinie. Și să decizi tu ce e mai bine pentru tine.

Ești gata să începem? În primul rând să mă prezint: sunt Claudia, PR la Heylux, studioul Nr. 1 de videochat în Iași. Și eu am fost model, așa că știu exact despre ce e vorba. Înțeleg care sunt așteptările și întrebările tale de la jobul ăsta. Te invit să-ți dau 7 motive ca să te angajezi și tu la Heylux chiar acum!

  1. Câștigi mai mulți bani decât ai visat vreodată

Recordul absolut la Heylux este de 106.040 dolari într-o lună de videochat. Banii ăștia i-a câștigat un model de la noi cu un program normal de lucru. Adică 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână.

  1. Faci bani chiar din primele luni

Ca să te bucuri de bani imediat, Heylux îți dă 70% comision în primele tale 20 de săptămâni la studio. Cu banii ăștia devii mai repede independentă financiar și poți să-ți cumperi tot ce vrei.

  1. Câștigi bani extra

Pe lângă sumele mari câștigate ca model, poți să faci bani și în alt mod la Heylux. Pentru orice model recomandat de tine, îți dăm câte 2.000 de euro. Convingi câteva prietene să se angajeze și ele în videochat în Iași la noi și îți dăm o mulțime de bani.

  1. Primești machiaj gratuit

La Heylux, ne ocupăm în fiecare zi de imaginea ta. Îți oferim machiaj gratuit înaintea fiecărei ture. Tu doar te așezi pe comod pe un scaun și 6 colege profesioniste se ocupă de make-up-ul tău.

  1. Te încurajăm și te respectăm

Noi credem în succesul tău și te susținem din prima clipă. Ne dorim să reușești, să îți fie cât mai bine la noi. Respectul e regulă de bază la Heylux, așa că poți conta pe politețea tuturor colegelor.

  1. Îți garantăm 100% discreția

Prin jobul ăsta, poți să câștigi o mulțime de bani fără să-și bage cineva nasul în treburile tale. Îți garantăm deplin confidențialitatea. Suntem persoane mature, responsabile și știm să păstrăm un secret, așa cum ne dorim să faci și tu.

  1. Lucrezi într-un loc foarte frumos

Investim foarte mult în studio pentru ca tu să lucrezi în cele mai bune condiții. Camerele arată superb și le aranjăm cum îți place ție mai mult. Chiar te invităm pe site-ul Heylux, să vezi pe care ți-ar plăcea să o alegi.

Ok, astea sunt doar 7 argumente să lucrezi la noi. Mai avem multe altele pe care preferăm să ți le spunem direct. Beneficiezi de tot felul de avantaje, de alte servicii gratuite. Plus că studioul nostru e 100% feminin.

Abia așteptăm să lucrăm împreună și să te susținem să ai succes! Avem peste 10 ani de experiență în videochat în Iași și știm care sunt pașii către reușită. Deci poți conta pe sprijinul nostru deplin.

Advertisement

Din partea ta așteptăm doar seriozitate și implicare. Dacă ești motivată, atentă, concentrată pe ce faci, ajungem sigur acolo unde ne propunem. Adică foarte sus, cu beneficii extraordinare pentru tine.

Ești pregătită să-ți schimbi viața în bine? Hai să începem chiar acum! Angajează-te și tu în videochat în Iași la Heylux!

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending