Connect with us

A-Z NEWS

A1.ro, liderul site-urilor de divertisment din digitalul românesc în luna aprilie

Aplicația Antena 1, numărul 1, potrivit SATI

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Advertisement

A1.ro este lider absolut în categoria Divertisment cu 3.292.917 vizitatori unici în luna martie. Tot în această perioadă, aplicația mobilă Antena 1 a fost accesată de 211.757 vizitatori unici.

Advertisement

Platforma de video entertainment care le aduce fanilor Antena 1 cele mai noi știri despre show-urile și vedetele lor preferate este de 79 luni consecutive lider în categoria Divertisment, potrivit SATI (Studiului de Audiență și Trafic Internet). 

Advertisement

A1.ro și aplicația Antena 1 permit pasionaților de entertainment să rămână în permanentă legătură cu emisiunile și starurile lor preferate. De asemenea, telespectatorii fideli ai show-urilor Mireasa și iUmor au ocazia să-și susțină favoriții și să îi păstreze în competiții până în etapele finale ale acestora.

Advertisement

În categoriile video dedicate fiecărui show, publicul găsește cele mai tari momente din producțiile care au cucerit audiențele TV. Ultimele noutăți și exclusivități despre vedetele și show-urile favorite sunt disponibile în comunitatea online a postului, atât pe site-ul a1.ro, cât și în aplicația Antena 1. Aplicația Antena 1 este disponibilă în Google Play și App store.

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending