Connect with us

UTILE

AFLA CUM ITI POTI SALVA DANTURA DACA AI UNUL SAU MAI MULTI DINTI LIPSA

Published

on

Fie din cauza unei igiene precare, fie din alte motive, pierderea unui dinte/a unei masele atrage dupa sine numeroase inconveniente, situatii care ar putea sa iti influenteze enorm calitatea vietii.

Ce inseamna de fapt un dinte lipsa? Sanatatea celorlalti dinti este in pericol pentru ca va cauza, in primul rand, schimbarea pozitiei lor. Spatiul gol permite deplasarea celorlalti dinti, migrari verticale sau orizontale, fenomene caracteristice acestor situatii.

De altfel, muscatura se va schimba ca urmare a unui dintre lipsa, ceea ce conduce la probleme la nivelul articulatiei maxilarului. Cand pozitia dintilor nu este cea normala, curatarea va fi mai dificila. Favorizeaza tartrul si placa bacteriana, ce vor dauna dintilor, conducand la boli de gingie si carii.

Alte consecinte sunt atrofierea oaselor maxilare, cu impact estetic si functional totodata considerabil. Pentru ca nu mai exista stimuli functionali la nivelul osului, este favorizata atrofierea in timpul masticatiei.

Advertisement

Solutia pentru astfel de probleme o constituie inlocuirea dintelui lipsa, iar implantul dentar este optiunea minim invaziva si de eficienta sporita. Cat va fi un pret implant dentar vei afla in momentul in care vei alege si clinica in cadrul careia doresti sa iti fie realizat. Te va interesa si durata de efectuare a unei astfel de proceduri stomatologice.

Spre exemplu, la Dental Premier in Bucuresti un implant dentar se realizeaza intr-o singura zi – inserarea surubului si lucrarea provizorie, ceea ce inseamna ca poti ulterior manca deja pe dinte. Lucrarea definitiva va fi programata dupa un interval de 2-6 luni, in functie de caz.

Implantul dentar, solutia pentru o dantura sanatoasa

Atunci cand vrei ca rezolvarea sa fie minim invaziva si sa iti imbunatatesti si calitatea vietii, implantul dentar realizat cu succes la Dental Premier este o recomandare de top. Indiferent ca este vorba despre unul sau mai multi dinti, beneficiezi de extractii, implanturi si dinti ficsi in 24 de ore.

Nu simti durere, iar vindecarea este accelerata de PRGF-ENDORET, despre care mai multe informatii iti pot furniza medicii clinicii. Acestia dispun de certificari internationale de peste 10 ani, respectand la randul lor standarde internationale. Despre aceasta clinica vei descoperi ca este centru de excelenta Dentsply SIRONA, lider mondial in tehnologie dentara.

Advertisement

Alege sa iti mentii dantura sanatoasa, sa te bucuri de o masticatie corespunzatoare, dar si de o estetica placuta. Citeste mai multe despre cum te poate ajuta implantul dentar si cum se desfasoara o astfel de procedura medicala pe dentalpremier.ro.

 

top-shop.ro%20
Trending