Connect with us

NATURISTE

Ai grijă de corpul tău la orice vârstă cu Go Vita

Published

on

suplimente femei

Corpul unei femei trece prin foarte multe schimbări de-a lungul vieții și pentru a avea grijă de el așa cum trebuie este necesar să fii conștientă de fiecare etapă prin care treci și să îți adaptezi stilul de viață. În caz contrar, există riscul să dezvolți dezechilibre hormonale care să afecteze atât starea generală de sănătate, cât și felul în care arăți sau te simți. Descoperă gama de suplimente naturale pentru femei de la Go Vita: https://go-vita.ro/suplimente-femei/

Obiceiuri benefice pentru sănătatea organismului tău

Chiar dacă nevoile corpului se schimbă frecvent, există anumite obiceiuri sănătoase pe care trebuie să le ai în permanență în rutina ta dacă îți dorești să faci față cu brio tuturor schimbărilor la care ești expusă. Alimentația reprezintă principalul aspect la care trebuie să fii atentă dacă îți dorești să întărești organismul din toate punctele de vedere, dar mai ales hormonal. O dietă echilibrată îți va asigura toți nutrienții de care ai nevoie pentru ca organele să funcționeze în parametri normali, fără să se confrunte cu carențe periculoase.

Pentru că organismul uman este format din peste 60% apă, hidratarea este cheia către o viață lungă și sănătoasă. Asigură-te că bei cel puțin doi litri de lichide pe zi și evită băuturile care tind să deshidrateze. Celulele și moleculele se regenerează în timpul somnului, ceea ce înseamnă că pentru a lupta împotriva radicalilor liberi și a factorilor nocivi este important să dormi măcar opt ore pe noapte pentru a-i oferi corpului timpul de care are nevoie să se odihnească și să se refacă. 

Sedentarismul și stresul sunt alți doi factori nocivi care îți pun amprenta în mod negativ asupra sănătății hormonale. Drept urmare, este important să te asiguri că faci mișcare zilnic și că găsești acele activități care te ajută să reduci cantitatea de cortizol, așa numitul hormon al stresului. 

Advertisement

Alege suplimentele de care ai nevoie de la Go Vita

Un alt obicei benefic pe care îl poți adopta în cazul în care îți este dificil să te adaptezi la schimbările care apar este administrarea de suplimente naturale formulate special pentru a lupta împotriva simptomelor neplăcute produse de modificările chimice care apar în corp. 

Suplimente pentru dereglări hormonale

Fluctuațiile hormonale sunt foarte des întâlnite la femei de toate vârstele și pot să apară ca urmare a existenței anumitor afecțiuni sau a unui stil de viață haotic. Tratarea cauzei este primul pas pe care poți să îl faci pentru a restabili echilibru, însă există și varianta în care dereglarile hormonale pot fi remediate printr-un tratament naturist cu suplimente.

Suplimente pentru sarcină

Instalarea unei sarcini în corpul unei femei produce modificări majore, iar nevoile de bază sunt mai mari și mai puternice dat fiind faptul că sunt necesare resurse pentru a susține formarea unei noi vieți. Suplimentele pentru sarcină conțin cantități mai mari de vitamine și minerale care te ajută să atingi necesarul zilnic recomandat. În aceeași notă, după sarcină poți 

opta pentru suplimente post-partum care să te ajute să alăptezi corect și nutritiv bebelușul. 

Suplimente pentru menopauză

Menopauza este un alt moment cheie în viața unei femei care provoacă modificări majore în ceea ce privește secrețiile hormonale, care se manifestă printr-o serie de simptome specifice variate ca intensitate. Suplimentele pentru menopauză te pot ajuta să treci mai ușor peste perioada de adaptare și să ameliorezi întreaga simptomatologie specifică în așa fel încât să obții din nou un echilibru interior care să se reflecte și în starea ta exterioară. 

Advertisement

Restabilește echilibrul hormonal și bucură-te de viață în fiecare etapă a ei cu Go Vita!

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending