Connect with us

UTILE

Alege cele mai potrivite accesorii pentru o grădină întreținută și îngrijită

Published

on

În ziua de azi, atunci când trebuie să alegem unele produse, suntem adesea confruntați cu o mare varietate de modele și mărci diferite. Este valabil și în cazul accesoriilor pentru grădină însă, dacă urmezi câteva sfaturi și trucuri, vei putea evita unele greșeli costisitoare.

Sfaturi în alegerea accesoriilor pentru grădină

Este util să încerci produsele înainte de a le cumpăra – ține cont de greutatea produsului, de dimensiunea acestuia și de echilibrul produsului în mâinile tale. Trebuie să cauți un produs ușor de ținut în mână, ușor de manevrat. Verifică dacă materialul din care este făcut produsul pentru a te asigura de faptul că este potrivit pentru munca pe care vrei să o efectuezi. Spre exemplu, o unealtă din oțel inoxidabil alunecă cu mai mare ușurință în pământ și este mai ușor de curățat. Uneltele clasice, din fier forjat masiv sunt mai solide, sunt în egală măsură durabile și ușoare. Echipamentele și uneltele din plastic, fibră de carbon și aluminiu sunt cele mai ușoare.

Calitatea poate fi mai greu de evaluat atunci când alegi între diferitele mărci și diferitele produse. Trebuie să te întrebi dacă vrei un produs care să dureze mai mult timp sau dacă ești pregătit să îl înlocuiești în cazul în care se defectează.

Care sunt cele mai potrivite accesorii pentru o grădină întreținută și îngrijită?

Chiar dacă există tot felul de accesorii pentru grădină, iată câteva sugestii pentru accesorii și unelte de bază, indispensabile oricărei persoane care își dorește o grădină întreținută și îngrijită.

Advertisement

Mănușile de protecție

Înainte de a te gândi să lucrezi în grădină trebuie să te dotezi cu o pereche de mănuși, fie că ai o grădină de mari dimensiuni, fie o grădină mai mică. O pereche solidă și confortabilă îți va permite să îți păstrezi mânile curate și te va proteja de eventualele răniri. Poți găsi o pereche de mănuși cu gheare, ideale pentru trasarea sau ajustarea straturilor din grădină la magazinul Agrinin.

Foarfecă de grădinărit

Vei fi și tu cu siguranță surprins să vezi cât de des vei avea nevoie de foarfeca de grădinărit, fie pentru a tăia crengile, fie pentru a tăia frunzele uscate ale florilor. Este vorba despre o unealtă pe care oricine trebuie să o aibă la îndemână.

Plivitor

Advertisement

Plivitorul este o altă unealtă indispensabilă, pe care orice deținător de grădină trebuie să o aibă. Este o unealtă extrem de practică care poate ușura considerabil munca ta în grădină. Dacă nu deții încă un plivitor, există mari șanse să ai nevoie de acesta la un moment dat. Plivitorul reprezintă alegerea ideală pentru locurile mai greu accesibile, locuri în care mașina de tuns iarba nu poate ajunge. Atunci când achiziționezi un plivitor este bine să ții cont de greutatea sa, de puterea oferită dar și de prețul său. Dacă un plivitor puternic este ideal pentru a elimina rapid și ușor buruienile, poate fi în egală măsură mai greu de transportat, de aceea trebuie să te asiguri de faptul că alegi un model ergonomic, ușor de folosit și transportat.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending