Connect with us

UTILE

Alege sa cumperi produse second hand dintr-un mediu care iti ofera siguranta. Alege sa cumperi telefoane iPhone sau Samsung accesand totalconvert.ro !

Published

on

Alege sa cumperi produse second hand dintr-un mediu care iti ofera siguranta. Alege sa cumperi telefoane iPhone sau Samsung accesand totalconvert.ro !

Tehnologia avanseaza pe zi ce trece motiv pentru care pe piata apar noi si noi modele de telefoane mobile, ceasuri inteligente, televizoare, jocuri, tablete, etc. Persoanele care doresc sa tina pasul cu tehnologia trebuie sa fie mereu la curent cu tot ceea ce apare nou pe piata si trebuie sa fie mereu dispusi sa investeasca in achizitionarea de noi produse. Pentru ca acest lucru sa fie cat mai usor de realizat este necesara vanzarea obiectelor pe care doresti sa le inlocuiesti cu ceva nou. Pe langa faptul ca in felul acesta iti mai recuperezi o parte din investitie, scapi si de respectivul lucru. Fie ca doresti sa vinzi sau sa achizitionezi second hand diverse obiecte trebuie sa ai in vedere mediul pe care il alegi pentru o astfel de tranzactie. Nu sunt putine cazurile in care persoane care au apelat la achizitionarea sau vanzarea diverselor obiecte second hand au fost pacalite. Pentru a nu se intampla acest lucru trebuie ca mediul in care se realizeaza tranzactia sa garanteze acest lucru. https://www.totalconvert.ro/produse/telefoane-second-hand-iphone-samsung este un magazin care a aparut din dorinta de a oferi un cadru civilizat si sigur de tranzactionare a obiectelor second hand. De asemenea, prin intermediul acestui concept se pot realiza operatiuni de schimb valutar si imprumuturi rapide de tip amanet. Adresa la care poate fi vizitat showroom-ul de produse electronice si nu numai este bulevardul Camil Ressu nr.4, in zona Dristor.

Avantajele oferite de catre achizitionarea produselor de care ai nevoie apeland la TotalConvert

TotalConvert este un concept nou pe piata si foarte interesant si foarte util. Acest concept ofera posibilitatea persoanelor care doresc sa vanda sau sa cumpere produse la mana a doua sa o poata face intr-un mediu sigur, in care nimeni nu este pacalit in nici un fel. Principalele avantaje oferite de catre acest magazin sunt urmatoarele:

Advertisement
  • Preturi foarte avantajoase. Este binecunoscut faptul ca preturile obiectelor comercializate la mana a doua sunt mai mici decat preturile care trebuie platite in cazul in care se doreste achizitionarea unui obiect nou. Preturile la care sunt comercializate obiectele care se gasesc in cadrul magazinului TotalConvert sunt foarte avantajoase.
  • Toate produsele care sunt comercializate in cadrul acestui magazin sunt verificate inainte de a fi vandute pentru ca personalul care lucreaza in cadrul acestui magazin sa se asigure ca pune la dispozitia clientilor doar echipamente si obiecte in perfecta stare de functionare. Pentru ca telefoanele mobile se numara printre cele mai cautate dispozitive electronice, inainte ca acestea sa fie puse la vanzare trec printr-un proces semi-automat de testare care cuprinde 30 de puncte. In felul acesta, specialistii din cadrul TotalConvert se asigura de faptul ca pun la dispozitia clientilor cele mai bune telefoane mobile atat din punct de vedere optic cat si din punct de vedere tehnic.
  • Varietate foarte mare de produse care pot fi achizitionate. In momentul de fata, acest magazin pune la dispozitia clientilor produse din categorii de produse variate. Telefoane mobile, tablete, televizoare, ceasuri inteligente sau foto sunt doar cateva dintre categoriile de produse din care poti achizitiona produsul dorit.
  • Beneficiezi de garantie. Chiar daca produsele achizitionate prin intermediul acestui magazin sunt produse folosite, acestea sunt insotite de un certificat de garantie in momentul in care sunt achizitionate. 3 luni sau 12 luni este perioada de garantie pentru care poti opta in momentul in care achizitionezi produsul. Acest avantaj este foarte important mai ales avand in vedere ca este vorba despre obiecte second hand. Prin oferirea unei perioade de garantie creste nivelul de incredere in produsele comercializate de catre acest magazin.
  • Posibilitatea de a returna produsul in cazul in care nu esti multumit de modul in care acesta functioneaza. Este vorba despre o perioada de 15 zile, in cazul in care achizitia sa facut online, si de 48 ore in cazul in care achizitia sa realizat din magazin. Posibilitatea de a putea returna produsul este o facilitate pe care nu o ofera nici macar toti comerciantii care comercializeaza produse noi, cu atat mai putin comerciantii care vand obiecte second hand. TotalConvert a dorit sa inoveze si sa incerce sa schimbe mentalitatea cu privire la obiectele achizitionate la mana a doua. Acestea pot fi la fel de bune precum obiectele noi. Asta in cazul in care sunt achizitionate din medii sigure. Magazinul TotalConvert este un mediu sigur atat pentru cumparatori cat si pentru vanzatori motiv pentru care acest magazin este apreciat de un numar din ce in ce mai mare. Pentru ca toti clientii sa fie multumiti de serviciile oferite de catre acest magazin, specialistii din cadrul TotalConvert ofera posibilitatea de a returna produsul achizitionat.

Concluzii

In cazul in care achizitionarea produselor second hand se realizeaza din surse sigure, autorizate sa desfasoare o astfel de activitate atunci clientii au numai de castigat pentru ca au posibilitatea de a putea achizitiona produse bune la preturi mai mult decat avantajoase. TotalConvert este partenereul de incredere pe care te poti baza in momentul in care doresti sa achizitionezi la mana a doua produse bune, de calitate superioara, care functioneaza ireprosabil. De asemenea, acest magazin este partenereul de incredere si in cazul in care doresti sa vinzi produsele de care nu mai ai nevoie.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending