Connect with us

LECTURĂ

Alege să dăruiești o carte cadou cu ocazia sărbătorilor pascale 

Published

on

Primăvara este sărbătoarea florilor, iar Paștele este sărbătoarea luminii, a credinței și a familiei. Ciocnim ouă, servim preparate tradiționale și facem schimb de cadouri cu cei dragi. Darurile pot fi mai mari sau mai mici și diferă de la o persoană la alta, însă o carte cadou rămâne un gest deosebit.  

Se spune că există o carte potrivită pentru fiecare cititor, iar în această perioadă a sărbătorilor de Paști, cărțile de sezon cu tematică pascală sunt căutate și apreciate. Proiectul editorial Paștele în familie. Tradiții, rețete și decorațiuni de Bianca Bujor (editura Creator) este o carte diversă, colorată și scrisă cu drag pentru sărbătoare. Conținutul este educativ, distractiv și emoționează cu fiecare poveste, vers și surprize pregătite pentru cititori.  

Advertisement

Povești de sărbătoare și versuri din primăvară 

În primul rând, cititorii de toate vârstele se pot bucura de o lectură cu parfum de primăvară. Cele zece povestiri despre pregătirile pentru Paști ale iepurașului Bulgăraș sunt un prilej minunat de a descoperi lucruri noi și de a petrece timp de calitate împreună. Poeziile scrise cu multă sensibilitate completează partea literară a cărții și inspiră bucurie, frumusețea naturii și profunzimea atmosferei de Paște. 

Rețete pline de gust și idei creative 

Cartea Paștele în familie are și o componentă practică datorită rețetelor culinare pentru masa de sărbătoare. Dacă doriți să coaceți o pască delicioasă, să pregătiți un cadou dulce constând în ciocolată de casă, prăjituri pentru Paști și multe altele, lăsați-vă inspirați de micul caiet de rețete din capitolul dedicat. Pe de altă parte, tutorialele pentru decorațiuni vă vor ghida să creați ornamente pentru înfrumusețarea locuinței: coronițe de primăvară, ouă pictate, iepurași simpatici, etc. 

Vederi de colecție pentru un cadou cu totul special 

Primăvara este despre bucuria unui nou început, care este unic de fiecare dată. Descoperiți în paginile cărții o mini colecție de felicitări ce pot fi scrise și dăruite cu ocazia Paștelui, așa cum se obișnuia odinioară. Titlul Paștele în familie. Tradiții, rețete și decorațiuni de Bianca Bujor este disponibil în librăriile online și în cele fizice, pentru sărbători pline de inspirație.  

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending