Connect with us

UTILE

Alegeti panouri fotovoltaice pentru a produce energie electrica plus multe alte solutii ecologice, pentru un viitor fara poluare!

Published

on

Cel mai cunoscut aspect despre energia solara este faptul ca reprezinta o sursa de energie curata, verde, extrem de benefica pentru mediul inconjurator si pentru sanatatea oamenilor si a animalelor.

De-a lungul timpului, gradul de poluare a tot crescut, ceea ce a dus la schimbari climatice importante, cat si la imbolnavirea populatiei.

Energia solara este o modalitate excelenta de a reduce amprenta de carbon. Nu exista nimic legat de utilizarea energiei solarea care sa polueaze mediul inconjurator, deoarece energia solara nu elibereaza gaze cu efect de sera, prin urmare, aceasta sursa de energie este sigura si ecologica.

Energia electrica trebuie transportata de la centralele mari la consumatorii finali prin retele extinse. Transmisiile pe distante mari pot cauza pierderi de putere, adica energie electrica ce este complet irosita.

Advertisement

V-ati intrebat vreodata ce sunt si la ce se utilizeaza panourile solare? Acestea sunt pozitionate de regula pe acoperisuri pentru a capta energia solara, care ulterior estre transformata in energie electrica.

Energia solara captata prin intermediul unor panouri fotovoltaice este utila in cresterea eficientei electricitatii, sau mai bine zis a cantitatii enegiei electrice, astfel incat dumneavoastra sa va puteti controla dupa bunul plac facturile si consumul de energie, fara a mai depinde alti furnizori locali care se ocupa de distribuirea curentului elecric.

De asemenea, astfel de sisteme pe baza de energie solara sunt durabile, deci ca sansele ca aparitia defectiunilor sa-si faca aparitia, sunt extrem de mici.

Cu alte cuvinte, niste panouri fotovoltaice corecte, genereaza energie electrica complet gratuita prin transformarea luminii solare in electricitate sau prin transferul caldurii solare in sistemele de incalzire si ventilatie. Utilizarea panourilor solare pentru a genera energie electrica ofera multe avantaje, printre care si reducerea costurilor asociate contractelor cu firmele ce distrubie energie electrica.

In timp ce centralele electrice de carbune sau alti combustibili isi filtreaza emisiile, urmele de particule toxice tot exista, fiind inevitabila poluarea, iar acestea patrund in sistemele de filtrare a aerului si intra in atmosfera. Mercurul este printre poluantii care intra in aer din emisiile centralelor de carbune si poate contamina sistemele ecologice locale si poate dauna plantelor, faunei salbatice si bineinteles, oamenilor. Deoarece energia solara nu are emisii, este mai sigura pentru mediile si comunitatile care apartin tablourilor solare vecine decat centralele de carbune, trebuie sa ne gandim chiar si la nivelul propriilor locuinte sa optam pentru o astfel de solutie.

Advertisement

Energia electrica, se poate obtine si cu ajutorul energiei nucleare, ceea ce nu este tocmai sigur pentru populatie avand in vedere eventimentele intamplate in trecut in tara vecina. La baza, energia nucleara poate fi aparent clasificata ca sursa de energie curata deoarece nu poluaza in mod direct aerul, insa, genereaza deseuri extrem de daunatoare. De asemenea, avem la indemana exemplu reactoarelor de fisiune nucleara, ce sunt extrem de controversate datorita deseurilor rezultate, precum si a posibilitatii aparitiei unor evenimente catastrofale, precum in cazul eventimentelor ce la Cernobil.

Exista o multime de solutii prin care se poate obtine energia electrica in cantitatile necesare si este nevoie sa renuntam la centralele nucleare ori arderea combustibilului daca ne dorim o lume cat mai curata si sanatoasa.

Avem posibilitatea de a alege alternative precum energia solara, energia eoliana sau puterea apei care ajuta la obtinerea energiei prin intermediul barajelor hidroenergetice. Toate aceste solutii naturale sunt utilizate peste tot in lume, insa, se poate mult mai mult, astfel incat sa putem elimina cat mai mult din factorii poluanti.

In ceea ce priveste oamenii de rand, daca va numarati printre acele persoane care doresc sa-si montele pentru propria casa o instalatie cu panouri solare, atunci cei de la Voltech.ro pot sa va ofere cele mai bune solutii in raport pret/calitate.

Brand-ul Voltech face parte dintr-un grup de companii care ofera solutii cu adevarat profesioniste si de-o inalta calitate in domeniul energiei alternative regenerabile, sisteme fotovoltaice, sisteme solare pentru apa calda, menajera, turbine eoliene, iluminat cu led-uri, solutii in domeniul instalatiilor industriale de incalzire-racire a apei, si in stingerea incendiilor.

Advertisement

Principalele categorii de produse pe care le puteti achizitiona de la acestia, se impart in urmatoarele categorii:

  • Kituri Fotovoltaice
  • Sisteme hibride -Eolian
  • Turbine eoliene
  • Panouri solare ACM

Pe langa toate acestea, serviciile sunt si ele foarte avantajoase, Voltech fiind o echipa tanara de profesionisti cu importante cunostinte in domeniul energiei regenerabile, oameni dornici de performanta si preocupati cu mediul inconjurator. Astfel, s-au pus in practica cele mai bune solutii astfel incat dumeavaostra sa puteti beneficia de cele mai bune servicii, dupa cum urmeaza:

  • Consultanta in alegerea solutii optime tinad cont ca raportul pret/calitate sa fie in favoarea posibilitatilor pe care le aveti.
  • Finantare- nu intotdeauna nevoile oamenilor corespund cu bugetul alocat,de aceea sunt oferitem posibilitati de finantare pentru solutia dorita de client. Echipa Voltech se implica activ in obtinerea finantarii si pentru implementarea unor ferme/parcuri fotovoltaice.
  • Echipamente pe care le comercializeaza provin de la cei mai importanti producatori la nivel national si international.
  • Implementare a solutiilor cu ajutorul unei echipe tehnice caracterizate printr-o vasta experienta pe domeniu si un profesionalism desavarsit.
  • Mentenenanta si o echipa dedicata sa va raspunda oricand intrebarilor pe care le aveti, cu privire la exploatarea sistemului sau a solutiei implementate.

Toate detaliile necesare va sunt puse la dispozitie pe site-ul Voltech.ro, la numai un simplu click distanta, detalii complete atat in ceea ce priveste produsele, cat si serviciile de care puteti beneficia. Alegeti energia ecologica cu ajutorul celor de la Voltech.ro si cu siguranta veti face cea mai buna alegere pentru locuinta dumneavoastra si nu numai.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending