Connect with us

SANATATE

Alfred Najm – un medic laudat de Generalul Bartolomeu Constantin Savoiu

Published

on

Generalul Bartolomeu Constantin Savoiu, general de brigada al Armatei Romane si fost judecator la Tribunalul Prud’hommes din Franta, dar si arhonte al Patriarhiei Ecumenice din Constantinopol, i-a facut un Laudatio impresionant medicului Alfred Najm.

“Alfred Najm, Om Bun la Suflet si in Gandire, isi dedica cu pasiune actovitatea sa acestei generoase si atat de importante profesii a carei menire este de a salva oamenii, incercand sa ii faca sanatosi.

Dumnezeu ne-a creat, dar adesea “bunii medici” ne salveaza sau cel putin incearca sa ne dea o a doua viata atunci cand ea este in primejdie. 

Dr. Alfred Najm isi dedica cu pasiune, dar si cu o mare putere de concentrare si abnegatie eforturile si cunostintele sale pentru a-i ajuta pe cei care sunt la nevoie.

Advertisement

As dori foarte mult ca toate aceste calitati umane sa apartina si altor tineri care se daruiesc acestei nobile profesii. 

Onesitate, daruire de sine si mai ales Credinta in Dumnezeul Atotputernic, optimism mereu si sensibilitate in fata durerii altuia sunt minunatele trasaturi ale acestui Doctor care se numeste Alfred Najm”, a scris Generalul Bartolomeu Constantin Savoiu.

top-shop.ro%20
Trending