Connect with us

LIFE STYLE

Amedeo: „Este vorba despre o poveste ascunsă”. „Albastru” – în versiunea acustică

Published

on

Foto credit : Global Records

Amedeo lansează marți, 19 aprilie, versiunea acustică a piesei „ Albastru„, o melodie nelansată de pe EP-ul de debut al artistului.

Învăluit în mister, EP-ul va conține mai multe piese, care vor reflecta perioade diferite din viața lui Amedeo, puse sub o umbrelă a vulnerabilității.

 « Albastru » face parte dintr-o trilogie pe care o pregătesc de lansare. Este vorba despre o poveste ascunsă și aici, dar voi explica mai multe în curând. Până atunci… e doar « albastru »„, a declarat Amedeo.

Amedeo este cunoscut de toată lumea drept „corporatistul din Pipera”, reușind să îmbine perfect munca de birou cu pasiunea sa pentru muzică. În vârstă de 23 de ani, absolvent al facultății SNSPA din București, ambițios și pregătit să facă orice pentru visul său, Amedeo a devenit un nume remarcat în industria muzicală de la noi, după ce a participat, în 2017, la „Vocea României”.

 Ard Tot„, prima piesă a artistului, în colaborare cu Oana Marinescu, a intrat pe radio a doua zi de la lansare și se bucură în prezent de peste 200 de mii de stream-uri în Spotify.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trending

Copyright © 2015 - 2022, Rețete de Sănătate by RADAR DE MEDIA ONLINE. Acest site este găzduit de ROMARG