Connect with us

UTILE

Amenajează-ți casa într-un stil original

Published

on

Fie că abia te-ai mutat într-o casă nouă, fie că vrei să faci o schimbare, amenajarea spune foarte multe despre personalitatea ta. O fire melancolică, visătoare, iubitoare de obiectele vintage va alege cu siguranță un stil clasic. Pentru cei energici, care apreciază simplitatea și cantonați puternic în prezent, stilul modern este cel mai potrivit. Totuși, dacă simți că te afli între cele două, poți face o combinație inedită. Mobila din lemn masiv este o alegere impunătoare, plină de solemnitate și este specifică stilului clasic, însă o poți integra într-un decor modern.

O asemenea decizie trebuie cântărită foarte bine înainte. Ar trebui să analizezi cu atenție spațiul de care dispui. Un astfel de mobilier este voluminos și cu siguranță va ocupa mult loc. Toate elementele trebuie să se afle în echilibru și să nu ofere senzație de prea plin. Poți alege, spre exemplu doar câteva piese. O măsuță de cafea realizată din lemn masiv așezată armonios în living poate fi o piesă de rezistență. Sau, poate, un set de scaune și o masă din bucătărie vor da cu siguranță senzația de confort și căldura de acasă. De asemenea, poți decora cateva părți din casă, cum ar fi dormitorul. Poți alege să amenajezi întreaga cameră, de la obiectele vechi până la patul și comoda realizate din fag sau stejar. Poți integra, de asemenea, o măsuță pe care să-ți pui bijuteriile sau produsele de machiaj.

Poate cea mai bună situație în care să folosești lemn masiv este în cazul bibliotecii. Prin natura sa, biblioteca emană rafinament, educație și bun gust, iar lemnul masiv este cea mai bună alegere. Pentru un plus de confort, puteți adăuga o canapea clasica pe care să stați confortabil atunci când vă doriți să citiți. Este foarte potrivită și pentru momentele în care vă doriți un moment de liniște și relaxare. În living, poți să inserezi o masă impunătoare, care să completeze elementele moderne utilizate. Poți așeza o vază realizată și pictată manual pentru un suflu de unicitate.

Stilul clasic, de obicei, este primitor și emană puternic emoțiile particulare ale fiecărei case. Este imprimat de originalitate pentru că îți oferă ocazia de a integra elemente care te definesc. Nu este nimic rigid sau pus de complezență.

Advertisement

Creează-ți propriul sanctuar și mizează pe eleganță, confort și echilibru. Nu vei da greș și vei avea mereu spațiul potrivit personalității tale.

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending