Connect with us

Sanatate

Andreea Catrina – medic stomotolog la clinica CATRIDENT, despre albirea dintilor

Published

on

 1. Când este recomandat să ne albim dinții?

Albirea dinților este recomandată pentru a îmbunătăți aspectul dinților,dar pentru acest lucru este necesar ca pacientul să nu prezinte nicio afecțiune dentară: carii sau alte afecțiuni parodontale.

 

 1. Cât de des se poate face această operațiune?

Albirea dentară este recomadată să se facă sub supravegherea medicului specialist de maximum două ori pe an.

 

 1. Putem face și noi acest lucru acasă sau este neapărat nevoie să mergem la medicul dentist pentru o astfel de operațiune?

Există foarte multe tipuri de albire dentară, fie acasă, fie în cabinetul stomatologic. În calitate de medic stomatolog recomand realizarea unei albiri profesionale.

 

 1. Este adevărat că albirea dinților poate deteriora smalțul dinților?

Albirea dentară poate fi nocivă pentru pacienți doar dacă nu este realizată sub supravegherea unui specialist. Procedeul prin care substanța acționează este de fapt o deshidratare a dintelui, iar o dată cu scoaterea apei din dinte ies și substanțele colorate. În urmatoarele zile de la efectuarea albirii apare o sensibilitate, dar durează aproximativ 24 ore.

 

 1. Ce alimente trebuie evitate pentru a ne menține dinții cât mai albi?

Pentru a păstra zâmbetul cât mai curat este indicat să se evite alimente precum: ciocolata, afinele, băuturile colorate precum: ceai negru, băuturi acidulate colorate, cafea.

 

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Life Style

Cum poate ajuta acupunctura cu problemele sinusurilor?

Published

on

Dacă ai probleme recurente ale sinusurilor sau dorești să încerci tratamente alternative, acupunctura poate merita o încercare.

Sinusurile sunt patru spații conectate în craniu, aflate în spatele frunții, al ochilor, al nasului și al obrajilor. Acestea produc mucus care se scurge direct în nas și prin el, ține bacteriile, murdăria și alți iritanți afară.

În general, sinusurile sunt goale, cu excepția aerului care se mișcă prin canalele care le leagă. Dar alergiile sau o răceală le pot bloca. Anumiți poluanți, cum ar fi praful sau fumul și polipii pot provoca, de asemenea, blocaje.

Dacă sinusurile tale sunt blocate, s-ar putea să simți o presiune într-o anumită parte a capului. De asemenea, s-ar putea să ai dureri de cap. Deși decongestionantele fără prescripție medicală pot oferi o ușurare pe termen scurt, ele nu sunt foarte benefice pentru utilizarea pe termen lung.

Dacă dorești să încerci o cale mai naturală sau ai probleme recurente ale sinusurilor, acupunctura te poate ajuta.

Cum funcționează acupunctura?

În medicina tradițională chineză, sănătatea persoanei depinde de fluxul de qi (energie) din corpul acesteia. Această energie călătorește pe căi invizibile, cunoscute sub numele de meridiane.

Se crede că Qi vă ajută la menținerea corpului în echilibru și la promovarea capacității sale naturale de a se vindeca. Un flux blocat de qi poate avea un impact negativ asupra stării fizice și emoționale.

În timpul unei ședințe de acupunctură, ace foarte subțiri sunt introduse în piele pentru a stimula anumite puncte, în funcție de simptomele care sunt abordate. Această stimulare ajută la eliminarea blocajelor de-a lungul meridianelor, restabilind fluxul de qi.

Oamenii folosesc acupunctura pentru o serie de probleme provocare de sinusuri, inclusiv dureri de cap, presiune, durere și congestie nazală. Mai multe despre acupunctura poti citi aici: https://newmedicine.ro/acupunctura/

Ce puncte vizează sinusurile?

Există sute de puncte de acupunctură în corpul tău. Dacă încerci acupunctura, medicul va face un istoric detaliat al simptomelor tale înainte de a decide ce puncte de acupunctură să folosească.

Reține că anumite puncte sunt legate de utilizări multiple și nu toți practicanții folosesc aceleași puncte.

Unele puncte comune de acupunctură utilizate pentru a trata problemele sinusurilor sau rinita alergică includ:

  • Bitong (EM7)
  • Yingxiang (LI20)
  • Hegu (LI4)
  • Quchi (LI11)
  • Juliao (ST3)
  • Yangbai (GB14)
  • Fenglong (ST40)
  • Shangxing (GV23)
  • Sibai (ST2)
  • Zanzhu (BI2)

Ce spun cercetările?

Nu există multe studii despre efectele acupuncturii asupra problemelor sinusurilor. Cu toate acestea, există mai multe studii despre beneficiile acupuncturii pentru rinita alergică.

Rinita alergică implică inflamarea membranelor mucoase din nas ca răspuns la alergeni, care poate provoca o serie de probleme legate de sinusuri, inclusiv:

  • congestionare
  • curgerea nasului
  • durere de cap
  • presiune în jurul feței
  • picurare postnazală

Conform unei recenzii a mai multor studii randomizate controlate, acupunctura poate oferi o ameliorare a simptomelor de alergie.

O recenzie din 2015 a mai descoperit că acupunctura poate avea unele avantaje față de antihistaminice.

Există unele dovezi că acupunctura poate ajuta la gestionarea rinitei alergice, care provoacă o serie de simptome legate de sinusuri. Cercetările existente sunt promițătoare, însă sunt necesare mai multe studii.

Este sigură acupunctura?

Când este efectuată de un medic instruit și cu experiență, acupunctura este în general sigură.

Dacă acupunctura nu este efectuată corect sau acele nu sunt sterile, este posibil să apară reacții adverse grave. Acupuncturii autorizați trebuie să folosească ace de unică folosință.

Unii oameni au reacții adverse ușoare după o sesiune de acupunctură, cum ar fi:

  • Greaţă
  • Ameţeală
  • Durere sau sensibilitate în jurul zonelor afectate

De asemenea, este mai bine să eviți acupunctura dacă:

  • Ești însărcinată, deoarece unele puncte pot provoca travaliul
  • Folosești un stimulator cardiac, care ar putea fi afectat de pulsul electric ușor, care este uneori folosit cu ace de acupunctură
  • Ai o tulburare de sângerare.

Când cauți un acupuncturist, nu uita că un acupuncturist autorizat nu este același lucru cu un acupuncturist certificat. Profesioniștii din domeniul medical pot avea certificare în acupunctură și câteva sute de ore de pregătire, dar pot avea mai puțină experiență de lucru cu pacienții.

Acupuncturii autorizați, pe de altă parte, au de obicei câteva mii de ore de pregătire și trebuie să trateze un anumit număr de persoane înainte de a fi autorizați.

Lucrurile pe care le poți întreba înainte de a face o programare:

  • De cât timp lucrează acupuncturistul cu clienții
  • Dacă a tratat problemele sinusurilor cu acupunctură înainte
  • Cât timp va dura tratamentul.

Acupunctura necesită, de obicei, tratamente pe parcursul a câteva săptămâni pentru a observa diferența. Dacă ai probleme recurente ale sinusurilor sau dorești să încerci tratamente alternative, acupunctura poate merita o încercare.

Continue Reading

Sanatate

Secrete esențiale pentru sănătate de la medicul german Grossmann: ,,Nasul este prima barieră care ne protejează, cum avem grijă de el!”

Published

on

Într-o perioadă sanitară dificilă, cunoscutul medic german Dr. Grossmann explică cum să ne protejăm sănătatea mai bine  în perioda sărbătorilor de iarnă și a sezonului rece. Într-un interviu exclusiv pentru retetedesanatate.ro, Dr. Dr. med. Harry Grossmann vorbește despre întărirea barierei naturale de protecție a organismului, nasul și despre cum ținem virușii și bacteriile departe de corp, atât în cazul adulților, dar mai ales în cazul celor mici, care sunt mai expuși pericolelor.

Pe parcursul interviului, medicul german avertizează asupra unor obiceiuri pe care trebuie să le adoptăm în rutina zilnică de îngrijire, gesturi mici, de prevenție, dar foarte importante pentru sănătatea noastră. Secretele prețioase

 

1.Cât de importantă este spalarea nazala pentru igiena zilnica?

Este un obicei esențial, care trebuie impus in igiena zilnică.Nasul este prima barieră de protecție a organismului în fața pericolelor externe.

Părerea mea ca medic profesionist in domeniu, este că spălarea si umidificarea nasului, cel puțin de 2 ori pe zi, este la fel de importantă ca spalarea dintilor și a mâinilor sau poate chiar mai importantă.

Dacă examinam științific calea de pătrundere a factorilor toxici dăunători, ca de exemplu a microparticulelor din aerul poluat, a polenului, a virușilor, a bacteriilor si a altor microorganisme, descoperim, spre suprinderea noastră,  că majoritatea intră în organism prin intermediul căii nazale.

Din fericire, natura ne-a înzestrat cu mai multe sisteme de protecție sau bariere nazale pentru a împiedica agenții patogeni din exterior să pătrunda adânc in organismul nostru si să ne îmbolnăvească.

Mucoasa nazală, care are un grad de umiditate radicat, duce la “lipirea” pe ea a agentilor patogeni cum ar fi virușii sau bacteriile. Mucoasa nasala este foarte abundent vascularizata si sangele aduce in ea permanent anticorpi aceștia distrugând agenții patogeni ca de exemplu virusi.

Al treilea sistem de apărare nazală este reprezentat de microfiltre eficiente, niste microfirișoare care  functionează ca un fel de sită densă si care opresc trecerea aerului din exterior, in mod nefiltrat, prin nas.Aceste microfirișoare functionează foarte bine împotriva micropicăturilor in care găsim viruși, bacterii si alte mizerii din aerul poluat.De aici, înțelegem importanța igienei nazale si a mentinerii functiilor sistemului de apararea nasala folosind Sterimar.

Bebelușii, cei mai expuși pericolelor

 1. Ce se întâmplă în cazul copiiilor?

Copiii sunt cei mai predispuși la infecții virale si bacteriene care provin din aerul poluat înconjurător.Putem menține sănătatea  micuților din jurul nostru doar dacă menținem aerul curat și filtrat de agenti patogeni prin sistemele caiilor de apărare nazală.

Firma Sofibel a dezvoltat o întreagă gamă  Sterimar pentru copii si bebelusi, Sterimar Bebe si Copii care menține sistemul de apărare nasala a copiilor in starea optimala în toate anotimpurile.

Este important să-i învățăm pe copii că dimineața și seara ne spălam dintii, dar ca să avem grija eficient de sănatatea noastra, cand ne curățăm și nasul cel putin la fel de des și asta o putem face fără un  mare efort, în mod plăcut și rapid, cu Sterimar, forma specială pentru copii.

 

 1. Ce facem cu bebelușii care nu își pot administra Sterimar singuri?

Bebelușii sunt cei mai afectati de problemele respiratorii virale si bacteriene, decat adultii. Mamicile lor ii pot proteja cu  Sterimar Bebe folosit de 3 sau 4 ori pe zi.

Sofibel a dezvoltat, cu investitii mari, o formă de aplicator nazal specială, potrivită anatomiei nasului de bebeluș, prevazut special ca sa elimine riscul de a răni mucoasa nazală foarte sensibilă a bebelușului.

“Iarna suntem de 10 ori mai vulnerabili”

 

4.Ce produse Sterimar recomandați în această perioadă?

Pentru perioada de iarnă cel mai potrivit produs este Sterimar Cu conceput special pentru acest sezon când in aer sunt extrem de mulți viruși si bacterii care atacă organismul.

În timpul verii suntem mai mult afară,  iar concentrația de microorganisme, ca de exmplu virusi, in aer este redusa datorita soarelui (raze UV) si vântului, pe când iarna suntem mai mult înăuntru, adică suntem de 10 ori mai în pericol. De aceea, Sterimar CU se impune în sezonul rece.

Cuprul, secretul nostru in unitatea medicala în fața infecțiilor virale

5.Exista o protectie suplimentara oferita de un produs Sterimar pentru perioada pandemica?

Daca vă uitati, cele mai multe vase si tăvi din laboratoare și din industria alimentara, veți vedea ca sunt realizate din cupru.

Tin minte că în  cadrul specializării mele de medic specialist în medicina mediului am făcut un experiment. Am pus culturi de bacterii si virusi pe diferite materiale, apoi în incubator, pentru 48 de ore si ne-am uitat cu microscopul optic si electornic la dezvoltarea numărului de microorganisme pe diferite materiale.

Spre suprinderea noastra, pe cupru microorganismele aproape ca nu cresc deloc. Cupru este un mijloc natural si eficient pentru distrugerea virușilor si bacteriilor.

Sterimar CU, care contine cupru, oferă o protecție suplimentară eficientă în timpul pandemiei împotriva multor virusi care se transmit pe cale aeriana.

Eu si cei peste 100 de angajati din domeniul medical pentru care sunt responsabil, folosim de la inceputul pandemiei Sterimar Cupru zilnic, iar impresia mea este ca rata de îmbolnăvire COVID-19 printre angajati este foarte mica comparativ cu alte institutii medicale, cu toate ca îngrijim permanet mai multi pacienți bolnavi de noul coronavirus.

 

6.Cum se protejează oamenii din Germania în această perioada?

Vă pot spune ce fac persoanele din jurul meu, este mai relevant. Ce face populatia germană,  în general, nu diferă de masurile altor țări.

Vaccinarea ne protejază când virusul a pătruns deja în organism sau când deja avem contact direct cu el, dar toată lumea preferă o protecție bună care impiedică virusul să se apropie de organism.

Un studiu clinic recent de la clinica universitara din Göttingen, spre uimirea multora, a dovedit că cel mai eficient mijloc împotriva îmbolnăvirii cu Covid este simpla purtare permanentă și corectă a măștii cu grad de protecție FFP2 sau FFP3.

1.Șansa de a te infecta purtând corect și igienic o mască de calitate este de 0,01% adica aproape de zero.

2.O alta masura de importanta majora este sa ne tinem igienizate cavitatea bucala si nasul.

Gargara zilnica de 2 sau trei ori cu orice apa de gura dezinfectantă, reduce șansa virusului de a pătrunde pe calea bucala.

Folosim Sterimar de 2 sau 3 ori pe zi și prin aceasta reducem posibilitatea virusului de a pătrunde mai adânc, adică deja la poarta de intrare bucală sau nazală, punem un filtru eficient.

 

 1. Din experienta dumnevoastra care sunt principalele recomandari pentru sporirea protectiei in perioada sarbatorilor?

Recomandări esențiale:

1.Cumparați-vă măști de calitate (N95, FFP2, FFP3 de la firme verificate, noi preferem 3M sau Draeger).

Purtați masca de calitate, cu grad înalt de protecție oriunde sunteți, în interiorul unei clădiri sau case și asta cât de des puteti (cel mai bine permanent), chiar daca e neplăcut să porti mască în momente importante cu familia sau prietenii, e mult mai neplacut sa ajungi la spital.

2.Evitați contactul direct, o recomandare greu de respectat pentru popoarele latine, dar un “luat in brate” mai puțin al bunicilor, înseamnă că le dăruiești sănătate.

3.Purtati ochelari, nu este o glumă!

O calea destul de necunoscută de patrundere a virusului este muscoasa ochilor, purtarea ochelarilor reduce pericolul.

4.Dezinfectati mâinile o dată la două ore!

5.Vaccinati-vă de 3 ori sau probabil incepând de anul viitor va fi necesar pentru a 4-a oara, protecția vaccinului scade semnificativ după 4 luni.

6.Sunt programate diverse petreceri de revelion, participarea la astfel de evenimente reprezinta un risc in plus pe care trebuie sa ni-l asumam?

La acest punct pot spune doar că apropierea fizică este direct proporțională cu grandul de pericol. Cu alte cuvinte „nu dansez cu tine, nu te pup, nu te iau in brațe, pentru că îmi pasă de sănătatea ta“.

Stiu că sună ciudat, dar asta este părerea mea sinceră, ca medic specialist și ca responsabil pentru sănătatea celor din jurul meu.

,,Recomand Sterimar pentru că îl folosesc. Mulțumesc celor care au înțeles că sunt sincer când spun că sunt convins de efectele benefice, atât ca om, cât și ca medic!”

 

 1. A fost un an interesant pentru Sterimar in România. Ce gânduri le transmiteți celor care sunt alături de comunitatea online a produsului?

Spre suprinderea mea, după o perioadă de “paralizie generala”  in acest domeniu pentru produse de tip Sterimar, am avut un salt extrem in popularitatea gamei, mai ales la produsele pentru copii si bebelusi care sunt cerute la maxim, iar producatorul nu a putut face fata cererii.

In Romania situatia insa este relaxata si se gaseste Sterimar la toate farmaciile.

Inca o data, mulțumesc comunității noastre fidele si înțelepte care a observant că nu recomand sau promovez produse de care nu le folosesc si de care nu sunt convins 100%, de asta va asigur ca medic specialist si ca om caruia ii pasa de sanatatea altora!

Continue Reading

Life Style

Ai intrebari despre tratamentul pentru parodontoza? Specialistii iti ofera raspunsurile!

Published

on

In decursul vietii, oamenii se pot confrunta cu diverse probleme de sanatate, unele fiind la nivelul danturii si gingiilor. Un exemplu in acest sens este parodontoza, o boala a cavitatii bucale care, daca nu este tratata, poate duce la pierderea danturii.

Banuiesti ca ai nevoie de un tratament parodontoza, dar nu esti 100% sigur? Atunci trebuie sa aflii mai multe despre aceasta afectiune. Iata ce au raspuns specialistii Dental Excellence la cele mai frecvente intrebari ale pacientilor.

Ce este parodontoza?

Este o boala a gingiilor, care apare atunci cand inflamatia gingiilor (gingivita) nu este tratata. Ea afecteaza atat tesuturile, cat si structura osoasa a dintilor, motiv pentru care poate fi cauza pierderii lor.

Cum iti dai seama ca ai nevoie de un tratament pentru parodontoza?

Simptomele care iti pot arata ca suferi de aceasta boala sunt urmatoarele:

 • umflarea gingiilor si inrosirea lor;
 • durere la atingere;
 • sangerari, mai ales in timpul periajului dentar;
 • gust metalic;
 • retractia gingivala – acesta este un simptom alarmant, deoarece gingiile dezgolesc dintii si permit patrunderea bacteriilor la osul dentar.

Cine poate fi afectat de parodontoza?

Cercetarile efectuate la noi in tara arata ca peste 80% din populatie este afectata la un moment dat de o forma sau alta a bolii parodontale. Din pacate, parodontoza poate aparea la oameni de toate varstele, dar complicatiile produse de aceasta boala se accentueaza dupa varsta de 40 de ani.

Care sunt cauzele ce pot determina aparitia parodontozei?

Principalele motive din cauza carora multi oameni se confrunta cu aceasta boala sunt:

 • lipsa unei igiene dentare corect efectuata (periajul dentar trebuie realizat de 2 ori pe zi si este importanta folosirea atei dentare, a apei de gura si a dusului bucal);
 • amanarea vizitelor la dentist (pentru a preveni agravarea acestei boli, este important sa te prezinti la cabinetul stomatologic de cel putin 2 ori pe an);
 • fumatul;
 • unele dereglari hormonale;
 • factorii genetici.

Ce presupune un tratament pentru parodontoza?

Acesta depinde de stadiul in care a ajuns boala, iar specialistii clinicii Dental Excellence ofera lamuriri in randurile urmatoare:

 • Stadiul incipient. Daca pacientul are doar gingiile inflamate, va avea nevoie de un tratament parodontoza simplu, mai exact de sedinte de igienizare profesionala.
 • Al doilea stadiu. Daca inflamatia a patruns si in zona dintre gingie si dinte, medicul stomatolog va trebui sa indeparteze tesutul osos deteriorat. Aceasta este o procedura efectuata sub anestezie care se numeste chiuretaj in camp inchis si consta in curatarea tesutului perimat si spalarea cu substante antiseptice a zonei afectate pentru a elimina toate bacteriile.
 • Al 3-lea stadiu. In cazul in care a aparut deja mobilitatea dentara, este clar ca boala s-a agravat si este necesar un tratament parodontoza complex. Medicul va efectua o igienizare profesionala, va face si chiuretajul in camp inchis, iar apoi va introduce substante de tip antibiotic, care sa ajute organismul sa lupte impotriva agentilor externi.

Asadar, este crucial sa ai mare grija de dintii tai, pentru ca, in caz contrar, ii poti pierde. Daca te confrunti cu unul sau mai multe dintre simptomele mentionate mai sus, programeaza-te curand la o clinica stomatologica de incredere, care sa iti ofere cel mai bun tratament!

Continue Reading

Subscribe to our newsletter!

MEDIA NEWS

Muzica2 zile ago

Mr. VIK și J. Yolo au lansat „Subelo”, o colaborare foarte specială! Care este povestea prieteniei dintre cei doi artiști?

Culinar4 zile ago

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Frumusete4 zile ago

Află și tu cum să scapi de grăsimea nedorită

Seriale4 zile ago

Noul sezon “Mă numesc Züleyha”, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Frumusete4 zile ago

Află ce tratamente pentru păr ţi se potrivesc!

Life Style4 zile ago

Cum poate ajuta acupunctura cu problemele sinusurilor?

UTILE5 zile ago

Intră pe Anuntul.ro si descoperă cele mai noi oferte pentru imobiliare, locuri de muncă, vânzări auto și multe altele!

Antreprenoriat5 zile ago

Ce cursuri de engleză să alegi pentru copilul tău în 2022

UTILE6 zile ago

Servicii de închirieri auto București fără garanție la doar un click distanță!

UTILE6 zile ago

Admiral Casino – un univers pentru pasionatii de jocuri online

Ce-lucruri-nu-ar-trebui-conectezi
UTILE7 zile ago

Ce lucruri nu ar trebui să conectezi niciodată la un prelungitor?

UTILEo săptămână ago

Vă gândiți să reamenajați prin casă? Vă puteți baza pe Aosom!

Muzicao săptămână ago

Jenni a lansat videoclipul piesei „Caramela”! Cum a atras artista privirile la filmarea videoclipului

UTILE2 săptămâni ago

Avantajele si dezavantajele alegerii unei centrale termice pe peleți

UTILE2 săptămâni ago

Cum alegi motocoasa potrivită pentru gradina

UTILE2 săptămâni ago

DABSTORE.ro raportează pentru 2021 o cifră de afaceri de peste 1,4 milioane de euro

Life Style2 săptămâni ago

Vedete care au încercat chiropractica!

UTILE2 săptămâni ago

De ce să-ţi faci cont online la Maxbet

Muzica2 săptămâni ago

Wrs lansează „La Luna”– al doilea single de pe MANDALA EP

UTILE2 săptămâni ago

Ei sunt cei 12 RĂZBOINICI care intră în provocarea anului, SURVIVOR!

Naturiste4 săptămâni ago

Răsfăț complet cu cocos

Culinar4 zile ago

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Relatii&Sex4 săptămâni ago

Ce fac cuplurile care au o viaţă sexuală împlinită?

Naturiste4 săptămâni ago

Nu trebuie sa fii un „masterchef” ca sa poti consuma alimente minune

Frumusete4 zile ago

Află și tu cum să scapi de grăsimea nedorită

UTILE2 săptămâni ago

Ei sunt cei 12 RĂZBOINICI care intră în provocarea anului, SURVIVOR!

UTILE3 săptămâni ago

Ce fond de ten să alegi pentru un ten gras cu un cod reducere notino?

UTILE3 săptămâni ago

Alcool la volan în 2022. Pedeapsa în funcție de alcoolemie

Muzica4 săptămâni ago

Feli ne spune că „Moș Crăciun ești și tu” în cea mai recentă şi festivă piesă

UTILE3 săptămâni ago

3 aspecte de urmarit in achizitia unor tablouri pe panza canvas

Frumusete4 zile ago

Află ce tratamente pentru păr ţi se potrivesc!

UTILE4 săptămâni ago

Scapa de monotonia in cuplu

UTILE4 săptămâni ago

Betano ştiri: Benfica Lisabona şi Betano au pus bazele unui parteneriat puternic şi inovativ

UTILE3 săptămâni ago

Gets bet ştiri: bonus de bun venit şi promoţii atractive

UTILE4 săptămâni ago

Cum să îți întreții corespunzător echipamentul pentru vânătoare?

UTILE3 săptămâni ago

Mituri, beneficii si efecte secundare ale masturbarii

UTILE4 săptămâni ago

Trageri duble pentru jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 – la cumpana dintre ani pe Romania Tv

UTILE4 săptămâni ago

5 categorii de produse care nu trebuie să lipsească din birou

UTILE2 săptămâni ago

Avantajele si dezavantajele alegerii unei centrale termice pe peleți

UTILE2 săptămâni ago

Cum alegi motocoasa potrivită pentru gradina

Muzica4 săptămâni ago

Feli ne spune că „Moș Crăciun ești și tu” în cea mai recentă şi festivă piesă

Muzicao lună ago

M.Z.I lanseaza „Losing Control”. Energie dusa la extrem, la final de an

Premieră TVo lună ago

Imperiul Leilor își deschide porțile cu o nouă formulă de învestitori!

ADVERTORIALEo lună ago

Merry Christmas – Oferta ta de iarnă cu prețuri excepționale

Muzicao lună ago

Holy Molly lansează noul single – Bang Bang

Emisiunio lună ago

Iulia Albu, moment savuros de roast pe scena iUmor

Muzicao lună ago

Regizor roman, videoclip cu o legendă a hip-hop-ului din S.U.A.

Muzicao lună ago

Amedeo lansează prima piesă din Living Room Sessions. „ Ard Tot”, melodia care a cucerit instant publicul, în versiunea acustică

Muzicao lună ago

Trupa Grimus lansează un nou cântec – „Excepție” – featuring Ana Coman. Vezi videoclipul în premieră

Eurovisiono lună ago

TVR prezintă juriul Eurovision România 2022

Emisiunio lună ago

6 concurenți luptă pentru calificarea în finala SuperStar România

Muzicao lună ago

Ionut Voicu lanseaza impreuna cu Dj Lucian&Geo varianta de festival a celebrului hit „Lasa-ma sa beau”

Interviuo lună ago

Victor Ciorbea, invitat duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vedete2 luni ago

Mads Langer dedică piesa „Lightning” tuturor formelor de dragoste dintre oameni

Muzica2 luni ago

Alina Eremia lansează videoclipul piesei – „Pune-mă la loc”

Emisiuni2 luni ago

După mai bine de 30 de ani, muzica a revenit în viaţa ei. Întreaga poveste la „Vedeta populară”

Emisiuni2 luni ago

Toate măștile jos! Finala Masked Singer România e astăzi, la PRO TV

Reality Show2 luni ago

AUDIENȚE TV Peste 1.6 milioane de oameni au urmărit, aseară, Visuri la cheie

Muzica2 luni ago

The Motans lansează videoclipul piesei „În Golul Tău” – povestea misterioasă a unei iubiri sincere

Muzica2 luni ago

Colaborare inedită înainte de Crăciun: André și Iuliana Beregoi lansează „Moșule, ce tânăr ești”

Trending