Connect with us

Vedete

Andreea Doinea, actrița din ”Strada Speranței”, dezvăluiri inedite

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Andreea Doinea, actrița care dă viață personajului Coca Matache, din îndrăgita comedie urbană “Strada Speranței”, producție difuzată la Kanal D, sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, a făcut mărturisiri inedite despre personajul pe care îl interpretează, dar și despre viața personală.

În vârstă de 40 de ani, actrița Andreea Doinea s-a născut la Slatina, are studii de actorie și a debutat pe micul ecran la vârsta de 20 de ani, în anul 2001, cu un rol într-un sitcom. Debutul în cinematografie a urmat trei ani mai târziu, în 2004, în filmul “Orient Express”. De atunci actrița se bucură de un real succes în rândul publicului român.

Provine dintr-o familie în care credința în Dumnezeu a fost mereu prezentă și care i-a imprimat anumite valori.

“Sunt din neam de preoți; bunicul meu, fratele său, străbunicul și fratele străbunicului au fost preoți … Și mi-au fost transmise anumite credințe, o anumită educație. Pun preț pe valorile umane, ale familiei și consider că totul pleacă de la credință în Dumnezeu! Cred că respectând cele Zece Porunci, poți să ai o viață frumoasă, decentă pentru tine și pentru cei din jurul tău.”, spune actrița.

             În serialul de comedie urbană “Strada Speranței”, Andreea Doinea o interpretează foarte credibil pe Coca Matache, o femeie în vârstă de 34 de ani, casnică, soția lui Nelu Matache (Sorin Pârcălab).  Actrița  spune că a găsit punți comune cu personajul pe care îl interpreteză în această producție.

Advertisement

 “Coca se zbate să își țină familia și pe cei dragi tot timpul aproape, este împăciuitoare cu toți de lângă ea, și acesta este un aspect în care mă regăsesc”, a menționat actrița.

Coca Matache este absolventă de psihologie la <particulară>, nu are copii și își petrece toată ziua în bucătărie, gătind pentru întreaga familie. Grija ei cea mai mare este s-o ingrijească pe bunica Anghelina (Aristiţa Oprea) în casa căreia s-a născut, a crescut și unde acum locuiește împreună cu soțul ei, ghinionistul Nelu Matache. Coca este în temă cu tot ce se întâmplă în lumea mondenă.

 “Este o femeie care se lupta să aibă un trăi mai bun, cât de cât decent. Nu este cea mai norocoasă nici în dragoste, nici din punct de vedere financiar”, a adăugat Andreea Doinea despre personajul căruia îi da viață în serialul de comedie “Strada Speranței”.

top-shop.ro%20
Trending