Connect with us

Emisiuni

Angajații Antena 1, testați pentru COVID și trimiși în izolare

Published

on

Filmările „Te cunosc de undeva“ au fost oprite, după ce Marcel Pavel a fost depistat cu COVID-19.

Filmările pentru emisiunea «Te cunosc de undeva!» sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor, au anunţat într-un comunicat reprezentanţii Antenei 1informeaza Libertatea.ro .

 

„A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct“, scrie în comunicat. Decizia vine după ce Marcel Pavel, care participa la noul sezon al emisiunii, a fost confirmat cu noul coronavirus și internat la Institutul Matei Balș. Potrivit Gândul.ro, şi artista Ozana Barabancea se află internată la Spitalul Matei Balş, după ce testul pentru Sars-Cov-2 a ieşit pozitiv. Filmările pentru „Te cunosc de undeva!“ urmează a fi realuate după perioada de carantinare, mai spun reprezentanţii postului Antena 1. „În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă“, au explicat oficialii televiziunii.

Advertisement

Citeşte întreaga ştire: Angajați Antena 1, testați pentru COVID și trimiși în izolare. Filmările „Te cunosc de undeva“ au fost oprite, după ce Marcel Pavel a fost depistat cu COVID-19

 

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending