Connect with us

Entertainment

Annais vrea să cucerească lumea muzicală cu piesa „Mă adori”

Published

on

Cel mai nou artist din lumea muzicală românească se numește Annais iar tânăra vrea să cucerească topurile încă de la prima sa piesă care este o melodie de efect și te va cuceri de la prima vedere și ascultare. Solista tocmai a lansat videoclipul pesei „Mă adori” împreună cu echipa ei de la Sprint Music și vă invită să dați Play.

După ce o vei vedea în noul videoclip o să o adori pe Annais, mai ales că piesa lansată împreună cu Sprint Music se numește chiar „Mă adori”. Pe numele ei real, Miruna Cosmina Bădescu – Annais a lucrat la această melodie pentru muzică și text cu greii muzicii Andy Platon și Gino Manzotti de la DJ Project iar pentru videoclip a colaborat cu regizorul Alex Ceaușu.

„De mică am cântat muzică populară dar am renunțat o perioadă. M-am reapucat de muzică datorită iubitului meu care a rămas impresionat de vocea mea în urma unei glume făcute în urmă cu câteva luni. După care am ajuns în studioul prietenilor săi de la DJ Project, Ginno și Max, aceștia auzindu-mă, au decis să mă susțină mai departe, având încredere că o să reușesc și poate în viitorul apropiat o să colaborăm pe acest plan. Menționez că eu cânt doar ceea ce simt. Gino m-a pus în legătură cu Andy și Alex Ceaușu. În studio, am avut emoții, fiind prima mea piesă, dar în final am reușit să mi le stăpânesc și după ore de înregistrat, a ieșit exact așa cum se aștepta toată lumea. Legat de videoclip, în afară de faptul că am obosit atâtea ore pe tocuri plimbându-mă prin străzile din  București m-am simțit foarte bine.. camera era continuu îndreptată spre mine, inclusiv toate privirile oamenilor de pe stradă, filmau cu telefoanele, se uitau mirați la “nebuna” care se plimba cu casetofonul acela mare și roșu prin centrul Bucureștiului. M-am distrat maxim”, spune solista.

Annais ne-a mai povestit despre ea că vine „din Târgu Jiu și am 22 de ani, sunt studentă la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea afacerilor din Cluj Napoca. Am început să cânt din clasa a 3-a, am făcut canto 3 ani de muzică ușoară, apoi după o pauză am început să cânt muzică populară o perioadă de încă 3 ani, însă am renunțat. Chiar dacă am renunțat am participat la concursuri și am câștigat premii, însă uite că am renunțat și am revenit cu acest proiect datorită iubitului meu pentru că „Mă adori” este prima mea piesă profi. Îmi plac cumpărăturile, sunt creativă, sunt o persoană destul de complicată uneori. Mă consider bună în tot ceea ce fac. Am foarte multă încredere in mine și tot timpul am reușit să ajung acolo unde mi-am propus. Sunt respectuoasă, comunicativă, ordonată, mă enervez destul de repede, dar îmi și trece la fel de repede… îmi plac soarele, căldură, plimbările prin natură”, a mai spus Annais.

Advertisement
top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending