Connect with us

Televiziune

AntenaPlay le oferã utilizatorilor, gratuit, cea mai mare porţie de divertisment

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cea mai activã şi eficientã platformã de video-content româneascã, AntenaPlay, le ofera telespectatorilor un motiv în plus sã stea acasã, aducându-le, în mod gratuit, cea mai mare porţie de divertisment.

Şapte sezoane integrale ale celui mai îndrãgit show de umor, iUmor, trei sezone ale serialului Bãieţi de oraş, în care personajele savuroase Roby, Danela, Malone, Gina, Dorian, Renatta şi Roboţelu’, dar şi umorul de situaţie şi de limbaj vor asigura distracţia la cote maxime, şase sezoane în care Nea Mãrin va struni vedetele şi le va pune la treabã pentru a da o mânã de ajutor celor aflaţi la nevoie, dar şi nouã sezoane ale celui mai iubit talent show pentru copii, Next Star vor face parte din selecţia pe care AntenaPlay o pune la dispoziţia utilizatorilor, în mod gratuit. Lor li adaugã şi fenomenul Forza ZU – Galaţi 2019, dar şi ediţiile integrale Dosarele VIP, cu Cristian Brancu şi Dan Capatos şi multe altele.

AntenaPlay oferă 9 canale LIVE, extra conținut nedifuzat la TV, emisiuni preferate în ediții integrale și știri de ultimă oră. Este disponibilă pe toate device-urile: smartphone, smart TV, PC, tabletă sau laptop. Este singurul loc în care se pot urmãri emisiunile produse de Antena TV Group in ediții integrale, din orice colţ al lumii şi de pe orice device.

Advertisement
top-shop.ro%20
Trending