Connect with us

UTILE

Apelati la Adrian Scintei pentru fotografii de nunta profesionale !

Published

on

Cand vine vorba de amintiri, cu totii ne dorim sa le captam in fotografii profesionale, care sa cuprinda emotiile traite in momentele respective. In astfel de cazuri, este recomandat sa apelam la serviciile unui fotograf profesionist, care sa aiba experienta in domeniul fotografic si care sa ofere servicii serioase. Un astfel de fotograf este Adrian Scintei – un om pasionat de fotografie si de tot ce presupune aceasta.

Fotograful este acea persoana care se ocupa de executarea fotografiilor, incepand cu fixarea imaginilor (sau fotografiatul) pe pelicula sau mai nou inregistrarea lor intr-o camera digitala si terminand cu expunerea lor pe un suport solid din hartie sau pe un DVD. Este o meserie aparuta odata cu aparitia fotografiei.

Povestea in fotografie a lui Adrian Scintei a inceput acum 8 ani, in anul 2012, cand a reusit (cu eforturi mari) sa isi cumpere primul aparat de fotografiat. De atunci, nu l-a mai lasat din mana. Chiar daca la inceput a fost doar o pasiune, in prezent a devenit si un stil de viata pentru acesta. Primul contact cu fotografia de eveniment s-a intamplat cand a fost rugat de un prieten sa ii fie fotograf la nunta. Chiar daca i-a fost teama, a acceptat provocarea si… a trecut testul cu brio! Pentru el, fotografia este cea mai buna unealta prin care poate sa inrameze sentimentele oamenilor si sa le adune la un loc intr-un album foto de exceptie.

Ca in toate categoriile de arte, definitiile amatorilor si profesionistilor nu sunt in intregime categorice. Cu toate astea, pe profesionisti ii poti recunoaste dupa: dedicarea cu care isi practica meseria, pasiunea pe care o au pentru ceea ce fac si investitiile facute in aparatura de specialitate. Pentru a intelege mai bine diferentele, iata caracterizarea cea mai detaliata a tipurilor de fotografi, astfel incat sa puteti face diferenta:

Advertisement
  • Sunt numiti fotografi de ocazii aceia care fotografiaza diverse momente din viata fiecarui om, cum ar fi casatoria, botezul, copilaria, familia si diferite alte activitati casnice. Acesti fotografi pot fi atat amatori, cat si profesionisti.
  • Un fotograf amator face poze din placere pentru a-si aminti evenimentele, locurile sau prietenii, fara intentia de a vinde imaginile altora.
  • Un fotograf profesionist este mai degraba cel ce face fotografii pentru o sesiune si cu o taxa de cumparare a imaginii, prin salariu sau prin afisarea, revanzarea sau utilizarea acestor fotografii.
  • Un fotograf profesionist poate fi un angajat, de exemplu la un ziar, sau poate contracta pentru a acoperi un anumit eveniment planificat, cum ar fi nunta sau absolvirea sau pentru a ilustra o publicitate. Fotoreporterii sunt profesionistii care prin activitatea lor aduc la vedere aspecte din diferite evenimente din lumea incojuratoare: evenimente politice, razboaie, aspecte sociale, evenimente deosebite si multe altele.
  • Fotograful de nunta este o persoana specializata pe aceasta nisa si este diferit de celelalte tipuri de fotografi, datorita experientei sale in acest domeniu. De cele mai multe ori, mirii nu cunosc datinile si obiceiurile nuntilor, iar fotograful are rolul de a-i „indruma” pe acestia pe tot parcursul evenimentului.

Nunta este o ceremonie religioasa si / sau civila, in timpul careia se sarbatoreste inceputul unei casatorii. In mod traditional, nunta este un ritual prin care se oficializeaza uniunea dintre doua persoane in fata unei autoritati civile sau / si religioase, urmata de o petrecere.

Pe scurt, nunta este compusa din mai multe parti, si anume:

  • Cununia civila;
  • Cununia religioasa;
  • Petrecerea ce urmeaza ceremoniei religioase sau cununiei civile, petrecere la care sunt invitate toate rudele si toti prietenii de familie pentru a serba unirea celor doi miri, printr-o ceremonie mai mult sau mai putin fastuoasa;
  • Noaptea nuntii.

Asadar, este lesne de inteles de ce nu trebuie sa lasati un astfel de moment, extrem de important de altfel, pe mana unui amator. Doar un fotograf cu experienta, asa cum este si Adrian Scintei, este in masura sa cuprinda in fotografii esenta evenimentului vostru. Si, mai mult decat atat, este in masura sa surprinda si emotiile de pe chipul oamenilor. In acest fel, de fiecare data cand veti privi peste fotografiile de nunta, veti retrai emotiile evenimentului. Iar acst lucru spune multe despre un fotograf!

Daca vreti sa aveti parte de un fotograf de nunta profesionist, atunci trebuie neaparat sa apelati la serviciile lui Adrian Scintei, un om deosebit si dedicat meseriei sale, care pune pasiune in tot ceea ce face. Mai mult decat atat, este 100% dedicat profesiei, pe care si-a ales-o acum mai bine de 8 ani de zile.

Cele mai importante evenimente din viata noastra merita sa fie captate in fotografi profesionale, astfel incat amintirea acestora sa fie mereu vie, prin prisma acestora. In fond, cea mai valoroasa comoara pe care o adunam, la sfarsitul vietii, o reprezinta amintirile acumulate. Asadar, traiti asa cum va doriti, faceti ce va dicteaza inima, distrati-va asa cum stiti mai bine, dar nu uitati sa apelati la serviciile lui Adrian Scintei, astfel incat toate aceste amintiri sa fie pastrate si rememorate cu cei dragi, chiar si peste ani de zile. In acest fel sirul evenimentelor se va pastra in filele unui album foto, pe care il puteti lasa mostenire si copiilor, dar si nepotilor vostri, astfel incat acestia sa isi cunoasca ‘’radacinile’’.

Fotografia, inca de la aparitia acesteia, a jucat un rol foarte important in viata oamenilor, deoarece a reusit sa surprinda cele mai importante lucruri, evenimente, ocazii, fie ele fericite sau nu. Si, inca de atunci, a evoluat si a ajuns ceea ce este astazi.

Advertisement
top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending