Connect with us

Emisiuni

Astăzi începe prima semifinală Românii au talent! 12 concurenți visează la calificare

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Advertisement

14 ediții de preselecții, sute de concurenți care au urcat pe cea mai mare scenă a talentului pentru a demonstra ceea ce pot și DA-uri care au transformat visurile în realitate… Pentru 24 dintre ei încep emoțiile etapelor live. În această seară, 12 dintre aceștia își vor da testul în fața celor de acasă, în prima super semifinală live a sezonului. 

Advertisement

Dintre cei 12, doar 5 se vor califica direct în marea finală de pe 27 mai. Acestora li se vor alătura alți 5 săptămâna viitoare, dar și un alt concurent care va primi wild card de la cei patru jurați la finalul celei de-a doua semifinale. Astfel, 11 curajoși vor porni în cursa pentru premiul cel mare, de 120.000 de euro, într-un show de neratat. 

Advertisement

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. SMS-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro. 

Advertisement

Se anunță a fi o seară de neuitat, începând cu ora 20:30, live pe PRO TV! Curajoșii serii sunt: Marius Mateș, Sandeep Kale, Ionela Marin, DJ Hugo Arthur, Zametheea, Elvis Asan, Alex Furman, Martina Meola, Gabriela Dincă, Alexandra Croitoru, Alex Dowis și Raisa Radu.  

Advertisement

Un moment special va fi oferit de Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9 Românii au talent. Cântăreața cu o poveste extraordinară de viață a reușit atunci să impresioneze publicul și să obțină voturile care i-au adus locul 1 și marele trofeu. Ediția Românii au talent din această seară poate fi urmărită live pe PRO TV și VOYO! 

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending