Connect with us

UTILE

ATELIERELE ILBAH lanseaza cursul ONLINE, “Despre Stil”, alaturi de Maurice Munteanu

Published

on

Pentru cei dornici sa invete cum sa combine armonios piesele vestimentare din garderoba lor, Atelierele ILBAH impreuna cu unul dintre cei mai influenti stilisti din Romania, au pregatit un SUPER curs ONLINE- Despre Stil cu Maurice Munteanu! Sesiunile vor avea loc LIVE, pentru ca participantii sa poata interactiona in timp real cu stilistul lor preferat!

Se va discuta despre momente importante din lumea modei, mituri despre ce putem purta si ce nu, tips and tricks pentru un styling reusit si multe altele. Temele abordate, vor fi usor de aplicat in viata de zi cu zi, si sunt destinate tuturor persoanelor ce vor sa isi contureze propriul stil, sub indrumarea lui Maurice!

Pentru cei curajosi, ce vor sa cunoasca mai in amanunt aceasta lume, Atelierele ILBAH organizeaza de asemenea, cursul offline, “The Complete Stylist”, care inca din anul 2018, a ajutat zeci de pasionati sa inteleaga secretele profesiei de stilist, atributiile unui fashion editor, dar si cum sa ajungi sa faci performanta in aceasta industrie. Cursul dureaza 6 saptamani, timp in care, studentii descopera de la unul dintre stilistii de referinta din Romania, tainele ce stau dincolo de aceasta meserie.

Sunt incurajati sa participe la aceste cursuri, toti cei ce doresc sa investeasca in evolutia si educatia lor, avand ca mentori unii dintre cei mai pregatiti traineri si profesionisti.

Advertisement

Atelierele ILBAH, impreuna cu Maurice, va dau intalnire ONLINE, la o lectie autentica, utila si fun despre stil! V-ati inscris?

 

Mai multe detalii despre cursuri puteti afla, accesand link-urile de mai jos:

Despre Stil cu Maurice Munteanu- Curs Online: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/despre-stil-cu-maurice-munteanu-online-live/

The Complete Stylist cu Maurice Munteanu (Curs offline – Bucuresti): https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-stilism-the-complete-stylist/

Advertisement

 

top-shop.ro%20

“Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri” –Josep Campbell
Trending