Connect with us

BAZAR

Atsol, magazinul care comercializeaza cele mai bune accesorii pneumatice

Published

on

Pneumatica este din ce in ce mai utilizata in industrie, acest lucru datorandu-se avantajelor oferite de catre utilizarea acestei stiinte. Inainte de a prezenta care sunt cele mai importante avantaje oferite de catre pneumatica trebuie stiut care este definitia acestui cuvant. Penumatica este o stiinta care utilizeaza aerul comprimat pentru a produce energie mecanica. Cu toate ca pneumatica este utilizata de foarte multi ani in industrie, in ultimii ani aceasta a inceput sa fie din ce in ce mai utilizata. Din acest motiv, si firmele care produc echipamente si unelte industriale au inceput sa produca din ce in ce mai multe unelte, echipamente si scule pneumatice. Acestea sunt extrem de cautate pentru ca ofera foarte multe avantaje, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:

 • Echipamentele pneumatice pot fi utilizate si fara a fi conectate la o retea electrica. Acest lucru este posibil datorita compresiei aerului, compresie care are drept rezultat energie mecanica.
 • Datorita faptului ca echipamentele pneumatice pot fi utilizate si fara a fi conectate la o retea electrica, costurile care deriva din utilizarea echipamentelor pneumatice sunt zero.
 • Pentru ca functionarea echipamentelor pneumatice nu depinde de conectarea acestora la o retea electrica, riscurile care pot aparea ca urmare a utilizarii acestor echipamente sunt foarte reduse. Acest lucru nu inseamna ca utilizarea echipamentelor pneumatice nu trebuie facuta cu foarte mare atentie si ca nu trebuie realizata o instruire inainte de a utiliza echipamente pneumatice. De asemenea trebuie luate toate masurile de precautie inainte de utilizarea echipamentelor pneumatice.
 • Echipamentele pnumatice functioneaza dupa un principiu foarte simplu. Datorita acestui principiu, intretinerea dar si repararea echipamentelor pneumatice este simplu de realizat. De asemenea, si costurile necesare repararii sau intretinerii echipamentelor pneumatice sunt foarte mici. Acest detaliu conteaza in special pentru industrie acolo unde costurile necesare functionarii sunt foarte mari. Din acest motiv orice reducere a costurilor este extrem de importanta.
 • Durata de viata a echipamentelor, sculelor pneumatice este mult mai mare in comparatie cu echipamente, scule care functioneaza dupa un alt principiu de functionare. Pentru ca durata de utilizare a echipamentelor pneumatice sa fie cat mai mare este necesara respectarea urmatoarelor criterii:
 1. Sculele sa fie confectionate din cele mai bune materiale.
 2. Utilizarea sculelor pneumatice sa fie realizata respectand recomandarile oferite de catre producatorul acestora.
 3. Echipamentele pneumatice trebuie intretinute conform recomandarilor oferite de catre producatorul acestora.
 • Echipamentele pneumatice pot fi utilizate continuu o perioada mai lunga de timp. Acest avantaj se datoreaza faptului ca echipamentele pneumatice functioneaza dupa un principiu care permite utilizarea acestora o perioada mai lunga de timp fara a se defecta.

Pentru ca echipamentele pneumatice sa ofere aceste avantaje dar si multe altele este necesara indeplinirea urmatoarelor criterii:

 1. Echipamentele pneumatice sa fie produse din cele mai bune materiale si de catre cele mai bune firme din domeniu.
 2. Sa fie achizitionate doar din magazine specializate, fie ca este vorba despre magazine din mediul online sau offline.
 3. Echipamentele achizitionate sa beneficieze de o garantie cat mai indelungata.
 4. Piesele inlocuite ca urmare a defectarii sa fie de cea mai buna calitate, realizate de catre producatori renumiti la nivel international.

Atsol este unul dintre magazinele online care comercializeaza echipamente si accesorii pneumatice utilizate in industrie. Acestea sunt comercializate la un raport pret calitate foarte bun, motiv pentru care acest magazin online este partenerul de incredere pentru oricine isi doreste achizitionarea echipamentelor pneumatice. AirTac, Gav Professional, Vesta, Winman, Airwork, Membra, sunt doar cateva dintre brand-urile de renume international a caror produse sunt importate si comercializate de catre magazinul online Atsol. Gratie acestui lucru, oricine isi doreste achizitionarea unui echipament pneumatic de cea mai buna calitate, care respecta standardele internationale de calitate, o poate face extrem de simplu si rapid prin intermediul magazinului online Atsol. Personalul care lucreaza in cadrul acestui magazin pun pe primul loc nevoile clientilor si incearca pe cat posibil sa le ofere acestora cele mai bune solutii la nevoile avute. Pentru ca acest lucru sa se intample, in cadrul departamentului tehnic lucreaza doar oameni specializati astfel incat acestia sa poata oferi clientilor cele mai bune solutii la nevoile avute. Prin intermediul acestui magazin online pot fi achizitionate produse din urmatoarele categorii:

 • Distribuitoare pneumatice.
 • Cilindri pneumatici.
 • Unitati de preparare aer.
 • Fitting-uri pneumatice.
 • Racorduri metalice.
 • Pistoale aer.

Pentru ca cel mai important detaliu pentru Atsol este satisfacerea nevoilor clientilor, acest magazin online ofera consultanta gratuita, acest lucru fiind unul dintre avantajele de care te vei bucura in cazul in care vei achizitiona echipamente pneumatice prin intermediul acestui magazin online. De asemenea, faptul ca produsele comercializate sunt importatate din Italia face ca acest magazin online sa ofere doar produse de calitate superioara si sa constitue cea mai buna solutie la care poate apela un client care are nevoie de echipamente pneumatice.

In concluzie, pentru a te bucura de avantajele oferite de catre utilizarea echipamentelor pneumatice este necesar ca acestea sa fie de cea mai buna calitate. Cei care lucreaza in cadrul magazinului online Atsol au inteles acest lucru motiv pentru care ofera clientilor produse pneumatice a caror calitate este recunoscuta la nivel international. Pentru ca multumirea clientilor sa fie deplina, aceste produse sunt comercializate la un pret foarte mic in comparatie cu calitatea oferita.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

BAZAR

OFERTA BLACK FRIDAY CU PRETURI DE NEREFUZAT, CONTINUA!

Published

on

Va prezentam OFRTA BLACK CU PRETURI DE NEREFUZAT, la publicare de articole sponsorizate pe radardemedia.ro si retetedesanatate.ro

 

20 advertoriale pe radardemedia.ro +

20 advertoriale.pe retetedesantate.ro

TOTUL PENTRU 2000 RON

Petru detalii si comenzi: contact@radardemedia.ro Oferta limitata!

Continue Reading

BAZAR

Tarryn Fisher: „În spatele ideii de poligamie se ascunde un profund misoginism.”

Published

on

Poligamia este, în ultimii ani, un subiect din ce în ce mai prezent în jurnalele de știri din Statele Unite, iar acesta e și motivul pentru care Tarryn Fisher a scris romanul Soțiile, „o carte care e interesantă mai ales pentru femei”, după cum spune autoarea. 

 

 

Publicat de Editura Trei, Soțiile este un thriller psihologic cu un subiect neconvențional. Violența fizică de orice tip nu se regăseşte într-o proporție considerabilă în carte, în schimb autoarea americană mânuiește abil planul realității cu cel al unei realități alternative și își conduce cititorii în zonele cele mai întunecoase ale psihicului uman.

 

De ce se întâmplă așa ceva ? Cum e posibil ? Prin romanul Soțiile am încercat să-mi răspund mie însămi la toate aceste întrebări”, spunea Tarryn Fisher pentru Book Clubbish. „Și astfel am ajuns la concluzia că în spatele ideii de poligamie se ascunde un profund misoginism”. Concluzia scriitoarei americane, autoare a 12 bestselleruri este una paradoxală, tocmai pentru că unul dintre personajele centrale ale romanului ei, Seth, pare a iubi prea mult femeile: are trei soții.

 

Narat la persoana I de cea de-a doua soție a lui Seth, Joi, thrillerul Soțiile conduce cititorul încă de la primele pagini într-o zonă ambiguă din punct de vedere moral. Fiecare dintre cele trei soții știe de existența celorlalte, este pusă la curent cu detaliile vieții „de familie”, însă nu cunoaște nici numele real și nici nu are voie să le întâlnească pe celelalte. Fiecare dintre ele trebuie să se mulțumească cu ziua din săptămână pe care o are alocată. Relația de „plăcere și sclavie” este tolerată de Joi până în ziua când găsește un bilet de la doctor pe numele unei tinere care ar putea fi soția lui Seth. Joi pornește pe cont propriu o investigație despre viața reală a soțului ei, care are un efect de bulgăre de zăpadă. Dezvăluiri, revelații, schimbări dramatice de situație se acumulează unele peste altele, intriga thrillerului pornește într-o direcție cu totul nouă doar pentru a conduce la un deznodământ care contrazice tot ce și-ar fi putut imagina cititorii. Tarryn Fisher se dovedește o adevărată maestră a thrillerului psihologic, deși, din punctul său de vedere, „toate thrillerele sunt psihologice”. Dar în Soțiile este vorba despre ceva mai mult.

 

Scriitoarea americană creează tipologii solide de personaje. Explorarea ideii de poligamie se realizează trecând prin diferite prototipuri ale feminității. Fiecare dintre cele trei soții ale lui Seth reprezintă un tip de femeie și modul cum ar răspunde la o situație de viață de genul poligamiei. Astfel, motorul acțiunilor fiecăreia dintre cele trei femei este altul. Dacă prima soție acționează în virtutea insecurității resimțite, acțiunile lui Joi, cea de-a doua, sunt puse în mișcare de amărăciune, iar în cazul celei de-a treia, de o pură ignoranță.

 

Descoperirea identităților soțiilor destramă vraja mariajului cu Seth și îi provoacă o adevărată criză de identitate lui Joi: „Ți-am găsit nevestele și acum, că au nume și fețe, totul s-a schimbat ? Nu mai știu cine ești ? Nu mai știu cine sunt ?” Totodată, această nouă ramificație a intrigii îi permite scriitoarei să alterneze planurile realității și să ducă la maximum tensiunea thrillerului.

 

În interviul acordat pentru Book Clubbish, Tarryn Fisher vorbea și despre calitățile unui thriller excepțional: „Personaje interesante, o intrigă puternică și, cel mai important lucru, trebuie să fii un pic nebun și tu, ca scriitor!”. Aflată la al doisprezecelea bestseller din cariera ei, Tarryn Fisher aduce odată cu apariția romanului Soțiile un element în plus față de descrierea de mai sus. Scriitoarea americană este o creatoare excepțională de atmosferă. Terifiantă cu adevărat în thrillerul său nu este intriga propriu-zisă, ci atmosfera profund tulburătoare, care va însoți cititorul mult timp după ce a terminat de citit cartea.

 

 

 

Continue Reading

BAZAR

4 cadouri cu cele mai frumoase povești de Crăciun, pentru cei mari și cei mici, de la Pandora M

Published

on

Sărbătorile se apropie și cu siguranță Moș Crăciun, atât de așteptat de copii, nu-i va dezamăgi nici măcar în acest an în care „distanțarea” este unul dintre cele mai rostite cuvinte. În privința cuvintelor scrise, Pandora M, parte a grupului editorial Trei, a pregătit ceva tocmai potrivit de pus sub brad. Mai ales pentru părinții care caută cele mai frumoase povești pentru cei mici. Și anume 4 cărți numai bune de citit în preajma Crăciunului.

 

1.Fabule, de Natalie Portman

Minunat ilustrată, cartea „Fabule” publicată de Pandora M în colecția PanDA cuprinde trei fabule clasice repovestite cu înțelepciune și talent de celebra actriță Natalie Portman. Povestite jucăuș, prietenos și în armonie cu fermecătoarele imagini create Janna Mattia, istorioarele pline de învățăminte ale lui Natalie Portman – Iepurele și Țestoasa, Cei trei purceluși și Șoricelul de la țară și șoricelul de la oraș – alcătuiesc o carte foarte bună pentru biblioteca familiei și sunt ideale pentru a fi citite cu voce tare.

Natalie Portman este câștigătoare a Premiului Oscar, regizoare, producătoare de film și activistă. Printre cele mai cunoscute filme ale sale se numără Léon, The Professional, Cold Mountain, Closer, V for Vendetta, episoade care preced seria Star Wars, A Tale of Love and Darkness, Jackie, Black Swan și Thor: Love and Thunder. Născută în Ierusalim, este absolventă a Harvard University și trăiește în Los Angeles, alături de familie.

Janna Mattia s-a născut și a crescut în San Diego. A primit diploma de ilustrator de entertainment la Laguna College of Art and Design, iar în prezent este creatoare de concept și animație de film. „Fabule” reprezintă debutul editorial atât pentru Natalie Portman, cât și pentru Janna Mattia.

 

2. Surpriză de Crăciun pentru Findus, de Sven Nordqvist

Findus, un motan vorbăreț, îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun și îi mărturisește acest lucru lui Pettson, stăpânul fermei unde locuieşte.  „Vai de mine! Cum să-i spun că e posibil ca Moș Crăciun să nu treacă și pe la pisici ?”, se gândește Pettson. Așa că îi vine ideea să construiască o mașinărie în formă de Moș Crăciun, ca să nu îl dezamăgească pe Findus. Ce-ar putea merge aiurea ? Aproape totul… Cu ilustrații la fel de captivante ca povestea, seria Pettson și Findus a înregistrat vânzări de peste 6 milioane de exemplare și a fost tradusă în 44 de limbi. În Suedia și peste tot în lume, această serie este un adevărat fenomen. Aventurile bătrânului fermier Pettson și ale tovarășului său, vorbărețul motan Findus, sunt perfecte pentru a fi citite cu voce tare sau ca prime lecturi ale micilor școlari.

Sven Nordqvist s-a născut în 1946 în Helsingborg, iar desenul și pictura au fost dintotdeauna pasiunile lui. Nordqvist a mai lucrat ca arhitect, profesor și grafician. În 1983, a câștigat concursul de cărți ilustrate pentru copii al Editurii Opal, cu Agaton Öman și alfabetul. Următoarea lui carte, Tortul de clătite, a însemnat nașterea personajelor Pettson și Findus. N-a fost gândită ca o serie de cărți de la început, dar bătrânul și motanul lui i-au fermecat pe cititori și astăzi sunt printre cele mai îndrăgite personaje din cărțile pentru copii suedeze.

 

3. Pettson și Findus. Calendarul Familiei 2021, de  Sven Nordqvist

Calendarul familiei pe 2021 vine să întregească seria creată de scriitorul suedez Sven Nordqvist. De această dată, cei mici (dar și cei mari) pot decoperi în calendar și alte motive de bucurie pentru 2021 și idei de a celebra nu doar sărbătorile tradiționale românești, ci și zile haioase precum: Ziua Înghețatei, Ziua Fericirii, Ziua Familiei sau pe cea a Uitucilor, Ziua Clătitelor sau a Îmbrățișării și multe altele.

 

4. Noaptea în care l-am întâlnit pe Moș Crăciun, de Ben Miller

Jackson știe totul despre renii zburători, elfi și atelierul secret de la Polul Nord, știe despre magia care îl ajută pe Moș Crăciun să ducă daruri peste tot în lume într-o singură noapte; un lucru însă nu știe… cum a ajuns Moș Crăciun să fie Moș Crăciun ? Lucrurile se schimbă când, într-o noapte de Ajun, Jackson îl cunoaște pe Moș Crăciun și îi ascultă incredibila poveste. Așa începe aventura: într-un peisaj magic de iarnă, unde Torvil, un elf răutăcios, este pe cale să descopere adevărata menire a Crăciunului. Poate că nu e chiar povestea pe care o aștepta Jackson, dar, cum spune Moș Crăciun, nu există poveste perfectă.

Ben Miller este actor și regizor, cunoscut publicului din „The Armstrong and Miller Show” și ca partener al lui Rowan Atkinson în „Johnny English Strikes Again”. A mai avut roluri în „What We Did on Our Holiday”, cu Billy Connolly, și în îndrăgitul film „Paddington 2”. A jucat și în celebrul serial polițist „Death in Paradise”, iar acesta este primul său roman pentru copii.

 

 

 

Continue Reading

MEDIA NEWS

Culinar3 zile ago

5 idei de servire a supelor

Antreprenoriat4 zile ago

Beneficiile colaborarii cu o agentie cu servicii SEO profesionale

Sanatate4 zile ago

Implantul dentar multiplu – Ce este si cand am nevoie de un implant dentar multiplu

Naturiste5 zile ago

Crema de galbenele potrivită pentru cicatrici și micoze

Lectura5 zile ago

Completează-ţi raftul cărţilor festive cu un titlu special: Emoţie de sărbătoare. Crăciunul

BAZARo săptămână ago

OFERTA BLACK FRIDAY CU PRETURI DE NEREFUZAT, CONTINUA!

Culinar2 săptămâni ago

VIDEO Post fără kg în plus – sfaturi și rețete din Psiho-Dietă de la Anca Alungulesei

Sanatate2 săptămâni ago

Anca Alungulesei dezvaluie atuurile din Psiho-Dieta in lupta cu obezitatea

Sanatate4 săptămâni ago

Sanience D3 Spray – spray cu Vitamina D3 naturală, recomandat în criza COVID-19

Stiri4 săptămâni ago

Philips lansează noua gamă de monitoare de gaming pentru PC: M3000 și M5000

Muzicao lună ago

Mr. VIK a lansat „Morenita”, o nouă piesă din proiectul Friday Reggaeton

Muzicao lună ago

Friday Raggaeton continuă! MR. VIK lansează videoclipul piesei „Bye Bye” „Am fost inspirat de cei care nu știu să iubească”

Stirio lună ago

PortalMed – platforma care te conectează cu lumea medicală

Muzica2 luni ago

Boby și Daniela Gyorfi lansează “Pe perna mea”

Calatorii2 luni ago

VIP Business Voyage si Saloanele Magic – servicii turistice de elită la tarife preferențiale

Frumusete2 luni ago

Află ce tratamente pentru păr ţi se potrivesc!

Culinar2 luni ago

Iată cum poţi folosi dozatorul de apă în reţetele pe care le pregăteşti!

Frumusete2 luni ago

Sara Studio, cel mai modern salon de înfrumusețare

Muzica2 luni ago

S-a lansat iLO feat. Doddy – „Vrei sau nu vrei”, o piesă fierbinte rău

Muzica3 luni ago

S-a lansat Balkan feat. Glorya – „Spune Ceva”

Trending