Connect with us

Seriale

AUDIENȚE TV Bobiță are probleme cu vecinii, din cauza lui Ardiles. Peste 2 milioane de români au urmărit aseară Las Fierbinți

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Robi și Rață s-au înscris la școala de dans și bune maniere a Aspirinei. Au luat câteva lecții, și-au ascultat întocmai profesoara, dar finalul nu a fost fericit. S-au intersectat cu mașina lui Brânzoi, pe care au avariat-o grav.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 12.1 puncte de rating și 36.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 4.1 puncte de rating și 12.2% share. La nivel național, peste 2 milioane de români au urmărit serialuliar în minutul de maximă audiență, de la 21:00, peste 2.3 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Lui Bobiță i se duce vorba că-l jignește prin sat pe Brânzoi, dar nu numai pe el. Și Pandele vine cu aceeași problemă… și nu e singurul. Cum rezolvă situația în care a intrat din cauza lui Ardiles aflăm în seara aceasta, de la 20:30.

Firicel face rost de bani și, cu toate că lui Celentano nu-i miroase a bine și îi spune că are nevoie de o meserie, să câștige cinstit banii, e în dezacord total cu prietenul lui: „Ce meserie îmi trebuie mie dacă am bani și am ce să beau? Ce să fac cu meseria? E ceva necurat, dar pe mine nu mă deranjează. Și sunt și fericit”. Până la urmă, cu toate că teoriile de viață nu i-ar fi dat voie să facă ceva greșit, Celentano se bucură și el de banii obținuți în mod necinstit, prin mafia gunoaielor.

Advertisement
top-shop.ro%20
Trending