Connect with us

A-Z NEWS

AUDIENȚE TV Reality show-ul Insula Iubirii, de la Antena 1, lider de audiență

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat aseară la Antena 1, i-a făcut pe telespectatori martorii înfiripării unei noi relaţii, de data aceasta, în vila fetelor.

A treia ceremonie a focului a tulburat şi mai mult apele şi certitudinile s-au prăbuşit ca un castel de nisip pentru unele cupluri. „Am simţit că relaţia mea ia încet sfârşit!”, a declarat Lavinia, după ce a urmărit imaginile cu Rey şi Eda. Telespectatorii au urmărit în număr foarte cea de-a şasea ediţie Insula Iubirii, emisiunea fiind lider de audienţă la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-54 ani, unde a înregistrat un rating mediu de 4.8 puncte şi 16.7% cotă de piaţă.
Lavinia şi Rey au venit în Thailanda sub semnul ultimatumului, iar un singur cuvânt spus de a ea a fost de ajuns ca să îl arunce pe Rey direct în braţele Edei. După doar şapte zile pe Insulă, Lavinia a trăit emoţii pe care nu îşi dorea să le experimenteze vreodată: dezamăgire, trădare, deziluzie şi dezgust. „Nu poţi să iubeşti azi un om şi mâine să nu-l mai iubeşti! Probabil el a mai făcut asta şi eu nu am aflat! Cred că am iertat destul. Noi ne ştim foarte clar limitele, iar el a întrecut limita!”, a declarat ea, întoarsă în vilă.


Cu paşi mici, dar siguri, Florin s-a apropiat în tot acest timp de Lavinia, oferindu-i un umăr pe care să îşi descarce sufletul şi alinarea de care avea nevoie. În contradicţie cu concluzia tăioasă pe care a tras-o după vizionarea imaginilor, când a mărturisit că încet, încet începe să îşi piardă încrederea în bărbaţi, Lavinia a intrat însă în jocul periculos al ispitei. „Nu simpatizez pe nimeni mai mult decât te simpatizez pe tine!”, i-a spus ea lui Florin, iar gesturile tot mai intime şi tatonările tot mai provocatoare dintre cei doi trădează o apropiere mult mai mare. Dacă va reuşi Florin să o determine pe Lavinia să uite relaţia şi să accepte tentaţia, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.


Tot aseară, primul cuplu format pe Insula Iubirii, între Rey şi Eda, a şocat cu rapiditatea cu care au trecut la fapte. Camerele video de pe Insulă i-au surprins pe cei doi în Camera Liberă, locul în care concurenţii se pot retrage atunci când îşi doresc un moment de intimitate în compania unei ispite. „Pentru mine, relaţia actuală înseamnă eu şi Eda!”, a mărturisit răspicat Rey, declarându-i Edei: „Nu ştiu cui să îi mulţumesc că ai apărut!”. Deşi gesturile ei îl încurajează pe Rey, la testimonial însă, Eda a declarat că nu vrea să se grăbească: „Vreau să iau totul pas cu pas, să cunosc mai bine persoana şi apoi să iau o decizie!”.


Al patrulea bonfire de pe Insula Iubirii a adus în faţa telespectatorilor o Lavinia mai resemnată, care pe de o parte încearcă să scuze comportamentul partenerului său, pe de o parte e pregătită să înfrunte realitatea: „Din câte îl cunosc eu, nu se pune problema să se îndrăgostească: e doar un joc! Tot ce vreau să mai văd este cât continuă!”. Ce răspunsuri va afla Lavinia, cât vor conta ele în comportamentul ei pe insula fetelor şi ce decizie va lua cu privire la Florin, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.
Ultimul episod Insula Iubirii a adus şi un nou cuplu, gata să găsească răspunsuri la întrebările arzătoare despre relaţia lor.

Advertisement

Katy Cursaru (32 de ani), barman şi Ionuţ Bârlădeanu (45 de ani), barman, vin să îşi pună la încercare sentimentele după o relaţie foarte puternică de aproape 6 ani. „Cred că experienţa asta ne va uni mai tare, sub nicio formă nu cred că ne va despărţi!”, a declarat Katy, înainte de a simţi impactul primelor clipe trăite pe Insula Iubirii. Ce le va rezerva cel mai dur test al fidelităţii, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi epidoade Insula Iubirii, în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.


Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-ul 18-54 Urban
Perioada 17 mai 2022

top-shop.ro%20
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Trending