Connect with us

A-Z NEWS

AUDIENTE TV: ROMANII AU TALENT, lider de piata, la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Andi Moisescu: ”Am asistat la una dintre cele mai frumoase definiții ale noțiunii de pasiune”

Vineri seara, în cea de-a paisprezecea ediție a acestui sezon, concurenții le-au demonstrat juraților că pasiunea lor îi poate ghida spre cele mai înalte scene și că munca lor merită răsplătită. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu s-au bucurat de fiecare moment și le-au oferit celor care au venit în fața lor unele dintre cele mai frumoase încurajări.

 

”Tango-ul argentian este cel mai frumos lucru din dans”, a spus Florin Călinescu la finalul unui moment care i-a fermecat pe toți membrii juriului. Prestația oferită de cuplul de dansatori argentiano-român l-a făcut pe Andi Moisescu să aplaude în picioare și să le declare admirația lui: ”Am asistat la una dintre cele mai frumoase definiții al noțiunii de pasiune”.

Advertisement

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 10.6 puncte de rating și 34.4% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 6.1 puncte de rating și 19.8% share.

Peste 2.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:09, mai mult de 3.3 milioane de români se uitau la PRO TV.

 

Cei care au reușit să obțină 3 sau 4 de DA din partea juraților sunt: Ansamblul Andrieș, Ela Trandafir, Sofia, Liuba și Denis Baltaga, Marcelo Souza, ACS Elidor, Bogdan Iftime, Loredana Istodor, Antonella Terrazas & Csongor Kicsi, Alexandru și Cătălin Gogoșeanu și Lorenzo Guslandi

Advertisement

 

Noi concurenți și noi momente încărcate de creativitate și pasiune vor putea fi văzute vinerea viitoare, de la 20:30, într-o nouă ediție a preselecțiilor Românii au talent.

Românii au talent – #un10perfect

 

Advertisement
top-shop.ro%20
Trending