Connect with us

A-Z NEWS

AUDIENTE TV: Romanii au talent, din nou lider! De 1 mai, românii s-au bucurat de talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vineri, scena Românii au talent a fost locul de întâlnire al concurenților care au muncit și care și-au propus să îi impresioneze pe jurați. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu s-au bucurat de diversitate și au aplaudat curajul tuturor de veni în fața spectatorilor pentru a-și arăta talentul.

 

”Cea mai bună scenă pentru cei care au ceva de spus”, a spus Andi Moisescu la finalul unui moment care l-a impresionat. Și așa a fost! Momentele de street dance, art bending, dresaj canin, improvizație muzicală, beatbox sau acrobații cu cercuri au stat la baza unei noi seri de #un10perfect.

 

Advertisement

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 13.3 puncte de rating și 38.9% share, cifre de 3 ori mai mari față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 4.3 puncte de rating și 12.4% share.

 

Aproape 2.8 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:17, mai mult de 3.5 milioane de români au fost cu ochii pe emisiune.

 

Che Side Flava, George Bălan, Roberta Porumboiu, Tae Chun Do, Dogs of Anarchy, Mashup Band, Irina Ravenco, Iustin și Alexandru, Iulian Sfircea, Corina și Mircea Zamfir, Natalia Kovacs și Niv Gradus sunt concurenții care i-au convins pe jurați și s-au calificat în următoarea etapă.

Advertisement

Vinerea viitoare de la 20:30 pe PRO TV, concurenții pregătesc noi momente pline de suspans, emoție și bucurie pe scena Românii au talent.

 

Românii au talent – #un10perfect

 

Advertisement
top-shop.ro%20
Trending