Connect with us

A-Z NEWS

AUDIENŢE TV: Românii din întreaga țară au ales „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Ediția difuzată aseară a plasat Kanal D pe primul loc în audienţe, la nivel Național.

Kanal D s-a clasat pe locul doi, în topul televiziunilor din țară, pe întreaga durată a zilei, cu programele difuzate miercuri

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Advertisement

Ediția de aseară a celui mai ușor de înțeles quiz show, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, a ținut telespectatorii din întreaga țară cu ochii pe Kanal D, clasând postul TV pe primul loc în topul televiziunilor din România, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Advertisement

Ieri, în intervalul orar 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, pe targetul Național, înregistrând 4,4% rating și 15,6% cota de piață. O medie de 772.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit ieri „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în fiecare minut al difuzării.

Advertisement

În minutul de aur, înregistrat la 22:30,  aproape un milion și jumătate (1.494.000) de telespectatori urmăreau cu interes emisiunea care antrenează mintea românilor.

Advertisement

Programele difuzate miercuri, pe întreaga durata a zilei, au plasat Kanal D pe locul doi în topul televiziunilor din România, cu 2.1 puncte de rating și 12,5% cota de piață, la nivel Național.

Advertisement

„Știrile Kanal D”, matinalul „Dimineața cu noi”, reality show-ul „Casa iubirii”, emisiunea „În căutarea adevărului”, „Teo show”, serialul „Mă numesc Zuleyha” și „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” s-au aflat printre programele preferate de telespectatori. 

Advertisement

top-shop.ro%20
Trending